Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Zadru

Olympiakos i Crvena zvezda na hrvatskoj košarkaškoj senzaciji

košarka
Foto:
1/3
29.07.2015.
u 12:50

Najbolji europski pripremni turnir održava se u Zadru od 23. do 27. rujna.

Jedan od najjačih košarkaških turnira u Europi najavljuje pravu senzaciju. Na ovogodišnjem Zadar Dogus Basketball Torunamnetu igrat će polufinalist Final 4 Eurolige, grčki Olympiakos i pobjednik regionalne ABA lige, beogradska Crvena zvezda.

Najbolji europski pripremni turnir održava se u Zadru od 23. do 27. rujna. Grčki prvak Olympiakos na turnir dolazi kao viceprvak Eurolige, predvođen jednim od najboljih igrača današnjice Vassilisom Spanoulisom. Crvena zvezda je, pak, aktualni prvak Srbije i pobjednik ABA lige, a gostovanje ovoga kluba duge tradicije u Zadru je uvijek praznik košarke i garancija pune dvorane Krešimira Ćosića.

Čak pet Euroligaša igrat će u Zadru. Uz Olympiakos i Crvenu zvezdu, tu su i turski Fenerbahce i Darüşşafaka Doğuş, njemački Bayern te domaći KK Zadar.

“Najveći košarkaški timski događaj u Hrvatskoj posljednjih godina pruža iznimnu priliku ljubiteljima košarke da uživo vide najbolje momčadi Europe!” – izjavila je organizatorica Zdenka Zrilić iz Sport Eventa i dodala: “Svoj dolazak u Zadar najavili su brojni predstavnici medija iz svih zemalja sudionica, a očekujemo i velik broj gostiju koji će doći uživati u ovom košarkaškom spektaklu, što je izvrsna prilika za promociju Hrvatske i produženje sezone u samom Zadru!”

Jedna od atrakcija turnira je i veliki koncert koji će se održati 23. rujna na Višnjiku te turnir u basketu, koji će se održati na zadarskom Forumu i čiji će pobjednik, uz vrijedne nagrade, imati i čast suprotstaviti se euroligaškim igračima u atraktivnim košarkaškim disciplinama zakucavanju i šutiranju trica, uoči same finalne utakmice.

Ulaznice za turnir moći će se kupiti od sredine kolovoza po cijeni od 40 kuna za dnevnu kartu, odnosno 140 kuna za komplet ulaznica za svih devet utakmica. Prvih 1000 kupaca kompleta ulaznica dobiva I besplatnu ulaznicu za koncert koji će se održati 23. rujna, a na kojem će nastupiti regionalna pop diva te međunarodna glazbena zvijezda.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Milimir
Milimir
19:30 30.07.2015.

Zvezda bas dize nivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije