Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srebrni košarkaši

O potezu hrvatskog juniora danas priča i divi mu se cijeli svijet!

Nik Slavica
Foto: Screenshot
1/2
06.07.2015.
u 09:12

Slavica je fenomenalnom blokadom zaustavio Jaysona Tatuma, jednog od najboljih igrača Amerike.

Hrvatska juniorska košarkaška reprezentacija bila je na korak do senzacije i pobjede protiv SAD-a u finalu Svjetskog prvenstva. Držali su naši Amerikance u neizvjesnosti do samog kraja, imali smo i priliku za pobjedu, ali u produžetku je nedostajalo snage. No, naši dečki moraju biti ponosni, kao i svi mi, jer napravili su veličanstven rezultat na ovom prvenstvu i pokazali primjerom kako se igra u nacionalnom dresu.

Kući se vraćaju sa srebrnom medaljom, a svima nama dali su nadu da je pred nama sjajna košarkaška budućnost. Marko Arapović jučer je postigao 16 koševa, a briljantnim partijama zaslužio je i mjesto u momčadi prvenstva. No, priča jučerašnjeg dana je Nik Slavica, junior Cibone, koji je odigrao maestralno. Postigao je 23 koša i predvodio momčad, a njegov potez iz završnice osnovnog dijela igre danas je tema u svjetskim medijima. Naime, pri rezultatu 53:53 SAD je išao u kontru, a Slavica je fenomenalnom blokadom zaustavio Jaysona Tatuma, jednog od najboljih igrača Amerike.

Pogledajte potez i uživajte...

>>Hrvatskoj srebro, Arapović u momčadi prvenstva! Bacanje nas dijelio od pobjede nad SAD-om

Komentara 16

JS
John_Smith
09:20 06.07.2015.

Bravo momci... Sad radite još više i pametno i uspjeh neće izostati. talent treba potvrditi upornim radom...

ZV
zvonimir13
10:59 06.07.2015.

Samo tako dalje .mala na karti ali s velikim mudima Hrvatska ide dalje!melji te momci!

BK
B Kosa
21:56 06.07.2015.

Kada je bjesnio rat u hrvatskoj mnogi Amerikanci su prvi put culi za hrvatsku, ali nisu znali ni dije. Cestitke momcima nosili ste se dobro sa zemljom koja ima vise od 320.000,000 stanovnika i di se kosarka igra vise nego igde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije