Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠIO SE

Nova tragedija: 18-godišnji košarkaš preminuo tijekom utakmice

Vasilis Georgaros
Eurohoops.net
25.04.2017.
u 10:26

U posljednjoj četvrtini utakmice protiv Ionikosa zatražio je zamjenu jer se nije osjećao dobro.

Sportski svijet potresla je još jedna tragedija - 18 godišnji košarkaš Vasilis Georgaros preminuo je tijekom utakmice u Grčkoj.

Mladić je igrao za nižerazredni klub Aiolos Tavros. U posljednjoj četvrtini utakmice protiv Ionikosa zatražio je zamjenu jer se nije osjećao dobro.

Na klupi je izgubio svijest i liječnička pomoć je brzo stigla. No, na putu prema bolnici stanje mu se pogoršalo te ga liječnici više nisu mogli spasiti.

>> Bivši reprezentativac Engleske srušio se na treningu Tottenhama i preminuo

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
10:48 25.04.2017.

pregled sportaša je prava lakrdija, ... kada se moj klinac bavio sportom svakih šest mjeseci, a najkasnije prije natjecanja je morao obaviti lječnički od kojeg jedino vrijedno je bilo vađenje krvi , i ništa drugo, nikakav ekg, doslovno napišu štoo im roditelj prepriča kao nekakvu povjest bolesti otprilike i rekla kazala i plati na šalteru, hvala doviđenja, .. a onda djeca padaju po terenima ko muhe.

PR
pr1
10:22 26.04.2017.

Slušao sam kardiologa i srčane mane teško se otkriju jer treba raditi pregled srca pri opterećenju što sličnijem na treningu a ne ležečki. Nadalje treneri su danas lakrdija, ne prate suvremene spoznaje u sportu i samo gaze i ganjaju djecu da trče. Mnogi im nedaju niti da popiju vode !!! I sad pitam ja vas ako netko takko gazi dijete par godina može li se njemu dogoditi povreda ? Može ! A može li ta povreda imati neke veze sa srcem a ne nužno tetivama i mišićima ruku/nogu? PA NARAVNO DA MOŽE !!!

13
134
15:36 25.04.2017.

sada je jos gora sitacija, vade krv i uzimaju urin svake 2 godine!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije