Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona:

'Nismo sklopili ugovor o zajmu s Acom, već je sporazumom sve jasno definirano!'

aco petrović
Marko Lukunić/PIXSELL
15.09.2014.
u 12:44

Iznosi, dinamika i povrat uplaćenih sredstava primljenih od Draženovih i Acinih roditelja jasno su definirani, poručuju iz kluba

- Cibona se ograđuje od iznesenih neistina i ističe da klub i Aleksandar Petrović nisu sklopili nikakav ugovor o zajmu, a iznosi, dinamika i povrat uplaćenih sredstava primljenih od Draženovih i Acinih roditelja jasno su definirani sklopljenim sporazumom koji je Ciboni omogućio opstanak i nikako joj ne ide na štetu. Ovim putem konačno želimo zatvoriti navedeno poglavlje i nastaviti već započetu pozitivnu priču u kojoj Aco Petrović ima vrlo značajnu ulogu - stoji u Ciboninom priopćenju nakon natpisa u jednom hrvatskom dnevnom listu.

- Cibona se okrenula budućnosti te kroz kampanju pod nazivom „I ja sam pomogao!“, a koja je u završnoj fazi pripreme, nastoji sve ljubitelje košarke ponovo animirati i vratiti na tribine Draženova doma. Nakon uspješnog dosadašnjeg pripremnog perioda sutrašnjim priključenjem Jerela Blassingame momčad u kompletnom sastavu nastavlja s intenzivnim treninzima i pripremama za početak sezone koja je pred nama i u koju svi krećemo s novim optimizmom - dodaje se još u priopćenju.

>>Petrović: Mamić nema nikakve veze sa saniranjem Ciboninih dugova

>>Aco je uspio, Cibona je spašena!

Komentara 2

BI
binki
20:29 16.09.2014.

Hvala porodici Petrović.. na nama je dabar preko ulaznicama pomognemo koliko možemo

Avatar mali322
mali322
13:17 15.09.2014.

Kad je Aco u pitanju svašta je moguće pa i tih 10% kamata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije