Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAŽENOV KUP

Nikić 21 koš i 25 skokova za dominaciju Ciboninih kadeta

Nikić i Jularić
Foto: Dražen 
Brajdić
27.09.2014.
u 19:45

Cibona povela u tromeču za Kup Dražena Petrovića.

U tromeču Cedevite i Cibone za Kup Dražena Petrovića, povela je Cibona. Njeni kadeti deklasirali su Cedevitine vršnjake sa 94:64 u čemu su najznačajnije sudjelovali branič Antonio Jularić i centar Krešo Nikić.

A upravo je 15-godišnji centar (212 cm) ostavio najsnažniji dojam. Nikić je upisao 21 koš, 25 skokova (10 napadačkih) i sedam blokada. Vrbovčanin Jularić je pak, premda je još do prije samo tri godine igrao nogomet, uknjižio 31 koš, 7 skokova i 3 asistencije.

 

Kod nadigranih Cedevitinih kadeta prednjačio je Riječanin Antonio Jordano, razigravač koji je zabilježio 28 koševa, 9 skokova, 3 asistencije i 8 izgubljenih lopti. Premda je "prodao" puno napada, Jordano je najavio mogućnost da jednog dana postane vrstan razigravač. Kod cedevitaša dvoznamenkasti je još bio i Puljanin Leon Dubroja (18 koševa).

>>Aco: Repeša je pokupovao sve reprezentativce

>>Bandić: Od ponedjeljka mijenjamo vodstvo Cibone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije