Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA

Ni sjajni Šarić nije pomogao Efesu za slavlje u Kazanju

Dario Šarić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
20.11.2014.
u 23:21

Košarkaši Olympiacosa su košem Spanoulisa iz slobodnog bacanja pobijedili španjosku Valenciju našeg trenera Perasovića sa 77:76.

Dario Šarić postigao je 13 koševa, uz devet skokova za Efes koji je u Euroligi izgubio na gostovanju kod Unicsa sa 64:67.

Draper je postigao šest koševa za Efes. Košarkaši Olympiacosa su košem Spanoulisa iz slobodnog bacanja pobijedili španjosku Valenciju našeg trenera Perasovića sa 77:76. Za goste je Nedović šutirao dvije sekunde prije kraja za pobjedu ali je promašio.

Ostali rezultati: CSKA - Alba (Banić 12, Radošević) 95:66, Limoges - Makabi 73:79, Turow - Panathinakos 69:79, Armani - Fenerbache (Žorić 5) 74:80, Neptunas - Laboral 80:79, Bayern - Barcelona (Tomić 8, Hezonja 3) 77:7.

>> Za prvi koš u toj dvorani dobio sam zlatni sat

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije