Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Nevjerojatni Thompson postavio novi rekord: U jednoj četvrtini ubacio 37 koševa

Klay Thompson
Reuters (Ilustracija)
24.01.2015.
u 09:36

Dosadašnji rekord držali su George Gervin i Carmelo Anthony koji su u jednoj četvrtini ubacili 33 koša.

Klay Thompson sinoć se u pobjedi Golden Statea protiv Sacramenta (126:101) upisao u povijest NBA lige. Zabio je nevjerojatnih 37 koševa u jednoj četvrtini.

Thompson je u 12 minuta treće četvrtine gađao 13 od 13, od čega je ubacio devet trica. Dosadašnji rekord držali su George Gervin i Carmelo Anthony koji su u jednoj četvrtini ubacili 33 koša.

Thompson je na kraju ubacio 52 koša.

- Sve mi je još mutno. Volio bih da se mogu vratiti i uživati u tome, ali ovakvi trenuci prođu jako brzo - rekao je Thompson.

>> Ovakav prekršaj još niste vidjeli! Suigrači spriječili fizički obračun

Komentara 2

JP
jelica.pranjic.5
14:29 24.01.2015.

pozdrav , čovjek s pravim namještenim utakmicama imate dole link pa se uvjerite sami , Nekidan sam kupila jednu kod njega koja mi je donijela zaradu od 18000kn, samohrana sam majka i bila u dugovima on mi je pomogao jakoo puno na tome cu mu biti vjecno zahvalna. Pripremio je za sutra utakmicu koju i ja pratim ako nekog zanima od srca ga preporučujem. Evo njegov profil: https://www.facebook.com/domagoj.stjepanovic.76?fref=ts

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije