Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČINJU PREGOVORI

Ne pomiri li se Fiba s Euroligom, Cedevita bi mogla završiti u B ligi

Cibona - Cedevita
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/6
04.05.2016.
u 07:00

– Moj je stav i dalje da ne vidim Cedevitu u natjecanju organizacije kao što je Fiba, koja se služi ultimatumima i ucjenama. To nije društvo u kojem želimo biti – odrješit je Mladen Veber.

Dan početka “mirovnih” pregovora između Fibe Europe i Eurolige označen je i kao posljednji dan u kojem se klubovi mogu opredijeliti za Fibinu Ligu prvaka. Bude li ishod pregovora pozitivan, ništa od Fibinih prijetnji neće biti aktualno, a ako se to ne dogodi onda će se vjerojatno dogoditi to da će Cedevitu suspendirati HKS. No, kako saznajemo od predsjednika kluba Mladena Vebera, hrvatski prvak i na to je spreman da ga neko vrijeme ne bude u nacionalnom prvenstvu ali onda i oni koji su takvu odluku isprovocirali a potom i donijeli moraju biti spremni na moguće posljedice sudskih postupaka koji će uslijediti.

– Moj je stav i dalje da ne vidim Cedevitu u natjecanju organizacije kao što je Fiba, koja se služi ultimatumima i ucjenama. To nije društvo u kojem želimo biti – odrješit je Mladen Veber.

Prema sadašnjem pravilniku HKS-a, Cedevita bi u tom slučaju bila pogurnuta dva ranga niže od ovog sadašnjeg, a to je B liga. 

>> Sportu su prije nekoliko godina donijeli smrtnu presudu

Komentara 1

DU
durutic
09:11 06.05.2016.

Nadam se da će te ostati pri svom stavu pa makar vas riba napuhača poslala u Hrvatsku ligu. To je ionako natjecanje za klubove poput Cibone i ostalih lopova koji dobivaju povlaštene ugovore jer se nisu sposobni sami izboriti za plasman.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije