Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O ovome svi pričaju

NBA trener čija je baka Hrvatica ovom je izjavom 'zapalio' Ameriku!

Gregg Popovich
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
10.12.2016.
u 13:21

Njegova izjava počela se brzo širiti društvenim mrežama, svi pričaju o njoj

Gregg Popovich jedan je od najpoznatijih košarkaških trenera u NBA ligi, a često oduševljava svojim izjavama. Poznati strateg, rođen je u East Chicagu, gradiću u Indiani, a korijene vuče iz Europe. Naime, baka mu je Hrvatica, a djed Crnogorac.

U njegovo košarkaško umijeće rijetki sumnjaju, a nakon jučerašnje izjave zadobio je dodatne simpatije. Njegov San Antonio izgubio je od Chicaga, a on je svojim košarkašima očitao lekciju.

- Ne sjećam se kad smo zadnji put igrali ovako. Košarkašima treba motivacijski govor? Ljudi, molim vas. Za novac koji dobivaju, oni uvijek moraju biti spremni, rekao je Popovich pa nastavio:

- Ako ste vodoinstalater i ne radite svoj posao, u budućnosti nećete imati posla. Zar vodoinstalateru treba motivacijski govor? Ako doktor napravi nešto krivo na operaciji, vjerojatno više neće biti doktor. Zbog čega bi onda košarkašima trebao motivacijski govor? Oni moraju dolaziti spremni na utakmice, to se zove zrelost. Pa to im je posao, rekao je ljutiti Popovich i oduševio Amerikance koji su nahvalili njegovu originalnu izjavu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije