Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Oklahoma i Milwaukee prije All-Star vikenda stigli do vrijednih pobjeda

Kevin Durant
Foto: Reuters/PIXSELL
12.02.2016.
u 08:38

Thunderi su pobijedili Pelicanse 121-95, a Bucksi su slavili protiv Wizardsa 99.92

Prije jednotjedne stanke u NBA ligi, zbog All-Star vikenda, odigrane su dvije utakmice u kojima su domaće pobjede ostvarili Milwaukee protiv Washingtona s 99-92 i Oklahoma City protiv New Orleansa sa 121-95.

Igrači Oklahome 40. pobjedu u sezoni posvetili su Ingrid Williams, pokojnoj supruzi njihovog pomoćnog trenera Montyja Williamsa, koja je stradala u prometnoj nesreći 9. veljače, a dan poslije preminula.

Russell Westbrook je bio na pragu još jednog 'triple-double' učinka u uvjerljivoj domaćoj pobjedi Thundera, za što mu je nedostajao samo jedan skok (23 koša, 10 asistencija, 9 skokova), a Kevin Durant je uz 23 poena podijelio šest asistencija. Serge Ibaka je ubacio 18 koševa, a Turčin Enes Kanter predvodio igrače s klupe Thundera s 11 poena i 12 skokova. U njihovom 33. porazu New Orleans su predvodili Anthony Davis s 23 koša i Jrue Holiday s 23 poena i šest asistencija.

Poraz nije bilo jedino loše što se dogodilo Pelicansima u noći s četvrtka na petak, jer su saznali da su do kraja sezone ostali bez startnog beka Tyrekea Evansa, kojemu je uspješno operirano desno koljeno. 

U Milwaukeeju je pobjednik odlučen u posljednjih minutu i pol, u kojima su Bucksi nadigrali Wizardse sa 6-2, a Khris Middleton ubacio četiri od svojih 27 poena i svojom devetom asistencijom pronašao Grega Monroea na polaganju. Giannis Antetokounmpo je uz 17 koševa imao 13 skokova, a Jabari Parker je završio sa 17 poena i devet skokova. Strijelce Washingtona je s 19 koševa predvodio Bradley Beal, a John Wall je uz 15 poena imao 10 asistencija, ali i sedam izgubljenih lopti.

Od petka su sve oči NBA zaljubljenika uprte u Toronto, gdje su se okupile najveće košarkaške zvijezde današnjice. U noći s petka na subotu program All-Star vikenda počet će utakmicom selekcija "Svijeta" i "SAD", sastavljenih od igrača koji su ove ili prošle godine stigli u najbolju ligu svijeta. Sa subote na nedjelju na rasporedu su natjecanja u zakucavanju, šutiranju trica i spretnosti baratanja loptom, a u noći s nedjelje na ponedjeljak bit će odigrana 65. All-Star utakmica Istoka i Zapada. Istok u međusobnim dvobojima vodi 37-27.

REZULTATI:

Milwaukee Bucks - Washington Wizards 99:92
Oklahoma City Thunder - New Orleans Pelicans 121:95

>> Tučnjava suigrača u Phoenixu! Hezonja zabio 12, a Bogdanović 11 koševa

Komentara 1

BE
bezveZOKA
01:40 13.02.2016.

bog vam imbecilnu mamu, pa allloooooooooooooo, koga je briga za te američke majmune i kretene ?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije