Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno pogriješili

Navijači Zvezde odali počast ruskom pilotu, ali napravili su gaf!

Delije
Foto: Scrnshot
1/2
28.11.2015.
u 12:39

Incident između Turske i Rusije utjecao je i na nogometaše Crvene zvezde. Prije nekoliko dana njihov predsjednik Zvezdan Terzić najavio je mogućnost da klub zbog toga otkaže pripreme u Turskoj.

Navijači Crvene zvezde iskoristili su euroligašku košarkašku utakmicu njihova kluba protiv Reala kako bi odali počast poginulom ruskom pilotu, čiji su zrakoplov srušili Turci prije nekoliko dana.

Na tribinama se jučer istaknula velika ruska zastava, uz natpis:

"Sergej Rumanjcev, slava ruskom heroju."

No, navijači su pritom napravili gaf jer Sergej Rumanjcev nije pilot koji je poginuo već Oleg Peškov. Do pogreške je očito došlo jer su prvog dana mediji doista objavili da je poginuo Sergej Rumjancev, ali kasnije su se ispravili. Međutim, do vođa navijača Zvezde to nije došlo...

Inače, ovaj incident između Turske i Rusije utjecao je i na nogometaše Crvene zvezde. Prije nekoliko dana njihov predsjednik Zvezdan Terzić najavio je mogućnost da klub zbog toga otkaže pripreme u Turskoj.

>>Crvena zvezda zbog Rusije ne ide na pripreme u Tursku: 'Ne bi bilo korektno'

>>'Turska se neće ispričati. Da se isto dogodi danas, reagirali bismo na isti način'

Komentara 8

CA
carpediem
13:54 28.11.2015.

No Comment

PA
pan-am
13:10 28.11.2015.

Fakat ste dno dna ,pa kog ova vijest zanima i kog briga za navijače tog kluba i kome su odali počast ,stvarno ne bih otvorio ovaj članak da se nisam odlučio komentirati,opće me tekst ne zanima kao ni većinu normalnih ljudi!!!

Avatar canicolZotiT
canicolZotiT
13:23 28.11.2015.

Strašno važna vest!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije