Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemaju poštovanja

Navijači Galatasaraya izviždali minutu šutnje zbog ubijenog navijača Zvezde

Galatasaray
Foto: Screenshot
1/2
24.11.2014.
u 09:13

Zvižduci su se čuli tijekom cijele minute šutnje, a nakon toga počelo je skandiranje: "Turska, Turska"

Prije nekoliko dana uoči utakmice Eurolige između Galatasaraya i Crvene zvezde u Istanbulu je nasmrt izboden srpski navijač. Marko Ivković imao je svega 25 godina, ali nekim navijačima turskog kluba nije žao zbog njegove smrti.

To se moglo vidjeti jučer u utakmici turskog prvenstva između Galatasaraya i Bešiktaša. Prije susreta održana je minuta šutnje za nesretnog mladića, a s tribine se čulo negodovanje i zvižduci. Trener ih je tada pokušao smiriti, ali ipak nije uspio.

Zvižduci su se čuli tijekom cijele minute šutnje, a nakon toga počelo je skandiranje: "Turska, Turska".

>>Navijač Crvene zvezde nasmrt izboden u Istanbulu

Komentara 4

PO
portugisac
10:01 24.11.2014.

Dugo je trebalo da ta vijest doprije do Hrvatske. Pred dva dana Dačić govori da če Turskome premijeru poslati "demarš" zbog toga što je trener Galatasaraja Zvijezdine navijaće nazvao teroristima. Malo prije toga još je ismijavao Hrvate da šta hoće oni koji ne mogu 10 čiriličnih tabli zaštititi. Hrvatski političari učite od srpskih ako ne znate.

Avatar Viking1
Viking1
10:05 24.11.2014.

Turski mediji javljaju da je ubijen u medusobnom obracunu Delija

MI
Milutin
10:27 24.11.2014.

i erceg nam zabi trojku i pobedi srbin srbe... da poludis, a ovo, turska policija nas urnisala, sumnjam da ce turci skoro svracati u hriscanske zemlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije