Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'To prelazi granice morbidnosti'

Crnogorci vrijeđali igrače Partizana, a nećete vjerovati čime su ih gađali!

Budućnost
Foto: Screenshot
1/2
25.03.2015.
u 11:23

Atmosfera u Crnoj Gori bila je užarena, sve vrijeme je bila na rubu incidenta. Navijači Podgorice sve vrijeme vrijeđali su Duška Vujoševića, trenera Partizana, i Sašu Pavlovića

U nedjelju su u Podgorici igrali Budućnost i Partizan, a bio je to ključni dvoboj za drugo mjesto i "biranje protivnika" uoči doigravanja ABA lige. U napetoj završnici, zbog koje je čak i kasnilo uključenje u El Clasico, domaća momčad pobijedila je sa 85:79.

Atmosfera u Crnoj Gori bila užarena, sve vrijeme je bila na rubu incidenta. Navijači Podgorice vrijeđali su Duška Vujoševića, trenera Partizana, i Sašu Pavlovića. Jedan od pristalica domaćih tijekom susreta fizički je napao Dragana Milosavljevića koji je išao po loptu iza reklama, a na poluvremenu je zamalo došlo do tučnjave. No, sve je nadmašilo bacanje životinjskih bubrega na teren.

- Ne znam koja je životinja stradala za takve "potrebe", nisam stručnjak za biologiju, no to nema opravdanja - rekao je sportski direktor Partizana Dragan Todorić za Novosti pa nastavio:

- Cijeli život sam u sportu i u košarci, svega sam se nagledao i puno toga sam mogao pretrpjeti i razumjeti, posebno u ovoj našoj regiji. Međutim, da se na teren ubaci desetak bubrega, to prelazi sve granice morbidnosti. To je čak nadmašilo i utakmicu Zvezde i Galatasaraya kada su na Turke bacali svinjske potkoljenice.

Inače, u završnici regionalne košarkaške lige Podgorica će igrati protiv Cedevite, a Crvena zvezda protiv Partizana.

>>Navijači C. zvezde vrijeđali Turke, a nećete vjerovati čime su ih gađali na parketu!

>>Cedevita pobijedila u Mađarskoj, u doigravanju ide na Budućnost

Komentara 33

BG
BG
13:35 25.03.2015.

pa dobro. eto. sa crnom gorom smo se demokratski odvojili. trazili su, dobili su. medjutim, nadam se da ovo nisu bili Srbi iz Crne Gore. ali kako je krenulo, plasim se da za jedno sto dve sta godina, njihovi potomci ne uce kako su oni poseban narod i kako nemaju nikakve veze sa Srbima. kao danas hrvati, bosnjaci, slovenci itd.......

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
12:50 25.03.2015.

Balkanska domoljubna narav i nekultura nemaju granica i to se ispoljava u sportu, još posebno u nevinim viteškim djelima u ratu a moguče čak na običan dan negdje na cesti ili u gostioni.

BG
BG
13:39 25.03.2015.

a da stvar bude jos gora, svi nas mrze, a svi pocinju prvi protiv nas sa zverstvima, nozevima u ledja, itd.... istorija se ponavlja, ali je ovde lako isprati mozak pojedinim materijalistima koji za saku dolara, feninga, forinti, i ostalih valuta , prodaju svoj narod i izmisle neki novi i kao takvi krecu da masakriraju po jasenovcima, nekada pod turcima muslimani po citavom teritoriju, sada ce jos malo i crnogorci. a posle se cudite sto mi Srbi i dalje opstajemo kao ovakvi i zasto se ponosimo sa onim sto imamo. a imamo mnogo, samo vatikan krade ) uz pomoc vas i vama slicnima. ali ne moze se istina ukrasti, ona ostaje vecna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije