Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB U TURSKOJ

Navijač Crvene zvezde nasmrt izboden u Istanbulu

Crvena zvezda
Foto: Filip Brala/PIXSELL
21.11.2014.
u 23:35

Do sukoba je došlo kada su turski huligani napali skupinu od 400-njak srbijanskih navijača koji nisu uspjeli doći do ulaznica za utakmicu. Navijač Zvezde je pri napadu izboden nožem.

Navijač Crvene zvezda nasmrt je izboden nožem je na utakmici košarkaške Eurolige s Galatasarayem u Istanbulu. Mladić je imao 25 godina.

Do sukoba je došlo kada su turski huligani napali skupinu od 400-njak srbijanskih navijača koji nisu uspjeli doći do ulaznica za utakmicu. Navijač Zvezde je pri napadu izboden nožem. Prebačen je u bolnicu gdje su se liječnici borili za njegov život, ali je preminuo od obilnoga krvarenja.

Veleposlanik Srbije u Istanbulu Zoran Marković rekao je da su tursku policiju upozoravali da je riječ o utakmici visokog rizika, ali njihova molba nije prihvaćena.

- Ovo je jedan čin neprijateljstva, da u vrijeme kada se Srbiji zabada nož sa svih strana, u Turskoj bude zabijen nož u srce navijača iz Srbije. Događaj je tragičan, potresen sam - rekao je Marković za RTS.

>> Cedevita unatoč dobroj igri u Malagi doživjela peti euroligaški poraz

Komentara 35

OL
Oly
02:04 22.11.2014.

Bitno da je problem u nama i bakljama na terenu. Vani se ubijaju i to je to. Gdje su sada Fiba, Uleb, Euroliga i sve ostale organizacije..

SL
slovenc007
10:32 22.11.2014.

Strašno. Saučešče porodici!

IV
ivanjoksimovic
13:08 22.11.2014.

Kada su navijaci Partizana navodno ubili francuskog navijaca u Beogradu, optuzeni su osudjeni na ukupno 250 godina zatvora (vise nego svi ratni zlocinci zajedno, sve 3 strane 90ih). Zivo me zanima da li ce, i na koliko, Turci biti osudjeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije