Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišla iz Turske

Najljepša hrvatska košarkašica promijenila klub

Antonija Mišura
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
06.01.2017.
u 18:10

Ona je igračica s iskustvom u europskim ligama i natjecanjima pa će njena prilagodba biti brza, a to je upravo ono što trebamo u ovom dijelu sezone - izjavio je Mario Lopez, trener Gernike

Hrvatska košarkaška reprezentativka Antonija Mišura (28) prešla je iz turskog Samsung Canika u trećeplasiranu momčad španjolskog prvenstva Lointek Gernika Bizkaiju gdje će ostati do kraja sezone.

- Ona je igračica s iskustvom u europskim ligama i natjecanjima pa će njena prilagodba biti brza, a to je upravo ono što trebamo u ovom dijelu sezone - izjavio je Mario Lopez, trener Gernike i dodao: 

- Brza je, s dobrim postocima šuta za tricu, dobrim razumijevanjem igre i s kapacitetom za asistencije.

Igračica visoka 1,78 metara na poziciji beka šutera najavljena je kao košarkašica iz Šibenika, od kuda je bio i Dražen Petrović. Igranje za Gerniku, momčad iz sjeverne pokrajine Baskije, bit će Mišurina prva sezona u Španjolskoj. Dosad je nastupala za Vidici Dalmostan, Joly Šibenik, francuski Toulouse Metroplole Basket i turski Samsun Canik.

- Od nje očekujemo pogotke kako se naši koševi ne bi odnosili na dvije do tri igračice. Vjerujem kako će nam dobro doći njena brzina i sklonost prema kontranapadima - rekao je Lopez.

Gernika se nalazi na trećem mjestu među četrnaest klubova prve lige s omjerom 9-4. Vodeća momčad prvenstva je Parfumerias Avenida iz zapadnog grada Salamance, za koju igra hrvatska reprezentativka Carmen Milogav (25), s omjerom 12-1. 

Za Gerniku je 2014. bila potpisala i hrvatska košarkašica Mirna Mazić (31) koja je također ondje bila došla iz Turske no kratko se zadržala pa se iste godine vratila igrati u Tursku. 

Komentara 3

LE
Lester
21:35 06.01.2017.

Bar napišite pravo prezime košarkašice,ovako ispadate diletanti.

LE
Lester
21:37 06.01.2017.

Barem napisite pravo ime kosarkasice,ovako ispadate neprofesionalni i neozbiljni.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:45 06.01.2017.

O njoj se ionako nije nikada pisalo zbog dobrih igara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije