Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVI U EUROPI

Mulaomerović: Cibonina Liga prvaka jača je od Cedevitina Eurokupa

Damir  Mulaomerović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
18.10.2016.
u 07:00

– Odigramo li ovu utakmicu na razini posljednje u ABA ligi, imamo izgleda i protiv Tenerifea, vrlo kompaktna sastava, posebice ako dođe više ljudi. Pozivamo ih i nećemo ih razočarati – najavljuje Damir Mulaomerović.

Današnjim nastupom protiv Iberostar Tenerifea (18.30), vodeće momčadi španjolskog prvenstva, Cibona započinje svoje sudjelovanje u Fibinoj Ligi prvaka, u natjecanju kojim je Fiba pokušala srušiti Euroligin Eurokup.

– Ovo puno jače natjecanje od onog Fibina natjecanja koje smo igrali prošle sezone. Štoviše, Liga prvaka je jača od Eurokupa, a naša skupina jača je od one u kojoj igra Cedevita. Euroliga je priča za sebe, a potom je došlo do borbe za ove klubove, one koji su treći, četvrti po snazi u svojim zemljama – tvrdi Cibonin trener Damir Mulaomerović koji procjenjuje:

– Po klupskim proračunima i sastavima koje imaju, za prva tri mjesta trebali bi se boriti Tenerife, Avellino i Strasbourg, dok bismo se mi s Oostendeom, Mornarom, Mega Leksom i litavskim Juventusom trebali boriti za dva preostala mjesta koja vode dalje.

A po vrlo zamršenom sustavu natjecanja, dalje će pet pobjednika skupina i četiri najbolja drugoplasirana, a među ta 24 sastava u osminu finala će pet prvoplasiranih i tri najbolja drugoplasirana, dok će se za preostalih osam mjesta u osmini finala međusobno boriti preostalih 16 momčadi.

– Odigramo li ovu utakmicu na razini posljednje u ABA ligi, imamo izgleda i protiv Tenerifea, vrlo kompaktna sastava, posebice ako dođe više ljudi. Pozivamo ih i nećemo ih razočarati – najavljuje Damir Mulaomerović.

>> 'Cibona je ostavila gorak okus u ustima. Suspendirali su me i ostali mi dužni 60 tisuća eura'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije