Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA DOIGRAVANJE

Memphis iznenadio Oklahoma City, Clippersi razbili Golden State

Oklahoma City - Memphis
Foto: Reuters (Ilustracija)
22.04.2014.
u 08:48

Oklahoma Cityju nije pomoglo ni činjenica da su Durant (36 koševa) i Westbrook (29 koševa) zajedno ubacili 65 koševa. Kod Grizzliesa najbolji je bio Zach Randolph sa 25 koševa.

Košarkaši Memphisa u drugoj utakmici prvog kruga doigravanja NBA lige iznenadili su favorizirani Oklahoma City i nakon produžetaka pobijedili sa 111:105 te tako izjednačili seriju na 1:1.

Grizzliesi su vodili većim dijelom utakmice, a Thunderima je produžetak košem u posljednjoj sekundi osigurao Perkins, koji je uzeo skok nakon promašene Westbrookove trice te zatim pogodio za 99:99.

U produžetku Memphis opet nije ispuštao vodstvo, a do pobjede su stigli serijom 6:0 u posljednjih 26 sekundi utakmice.

Oklahoma Cityju nije pomoglo ni činjenica da su Durant (36 koševa) i Westbrook (29 koševa) zajedno ubacili 65 koševa. Kod Grizzliesa najbolji je bio Zach Randolph sa 25 koševa.

Do izjednačenje u seriji na Zapadu su stigli i Los Angeles Clippersi koji su razbili Golden State sa 138:98.

Clippersi su 'nagazili' goste od prve minute i već na poluvremenu su imali 26 koševa razlike (67:41). Do kraja je ta prednost rasla do konačnih plus 40.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Griffin sa 35 koševa bio je najbolji u momčadi iz Los Angelesa, dok je Curry sa 24 koša predvodio Warriorse.

Noah obrambeni igrač sezone

Centar Chicago Bullsa Joakim Noah najbolji je obrambeni igrač sezone u NBA ligi. 29-godišnji centar ove je sezone u prosjeku zabijao 12.6 koševa, imao 11.3 skokova te 5.4 asistencija po utakmici.

NBA doigravanje, 1. krug:

Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies 105:111 (Durant 36k, Westbrook 29k / Randolph 25k, Conley 19k) - u seriji 1-1

Los Angeles Clippers - Golden State Warriors 138:98 (Griffin 35k, Granger 15k / Curry 24k) - u seriji 1-1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije