Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNIORSKA EUROLIGA

Mazalin zablistao u pobjedi nad Makabijem

Lovro Mazalin
Dalibor Urukalović/PIXSELL
27.12.2014.
u 23:38

Za Makabi je igrao njegov reprezentativni kolega, Hrvat, Dragan Bender koji je uknjižio 21 koš (uz šut 8-24) i 9 skokova.

Na turniru Eurolige u Rimu, Cedevitini juniori danas su izborili jednu pobjedu (77:71 protiv Makabija) i doživjeli jedan poraz (65:70 protiv Bamberga). Junak pobjede nad Makabijem bio je Lovro Mazalin (28 koševa, 7 skokova, 6 asistencija), koji isto popodne nije imao više energije pa je šutirao 3-12 i protiv Nijemaca upisao 13 koševa i pet asistencija. 

Za Makabi je igrao njegov reprezentativni kolega, Hrvat, Dragan Bender koji je uknjižio 21 koš (uz šut 8-24) i 9 skokova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije