Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda juniora

Mazalin donio Cedeviti Draženov kup

Cedevita
Foto: Marko Lukinić/PIXSELL
1/4
27.09.2014.
u 23:12

- Mazalin je dao sigurnost našoj juniorskoj momčadi. Bio je njen lider, a nije bio gladan koševa. Čitao je situacije u igri, bilo ga je u svim segmentima i odigrao je jako zrelu utakmicu

Za razliku od proteklih, ove je godine o osvajaču Draženova kupa odlučivala juniorska utakmica finalnog tromeča. A juniori Cedevite pobijedili su vršnjake iz Cibone sa 83:78 te su tako svom klubu donijeli drugi trofej u četiri izdanja ovog natjecanja.

Igrači Mladena Starčevića igrali su agresivnije, osmišljenije i bolje su trčali. Cibosi su se pak oslanjali na pojedinačni kvalitet koji ovaj put nije bio dostatan. Dojmio nas se Ante Žižić (23 koša, 6 skokova), Bruno Skokna je zabio 13 koševa, a Nik Slavica (27 koševa) razigrao se prekasno.

Kod ujednačenih cedevitaša (igralo je svih 12 igrača) prednjačio je Lovro Mazalin (18 koševa, 9 asistencija i 6 skokova) kojeg je pohvalio i pomoćni trener seniora Veljko Mršić:

- Mazalin je dao sigurnost našoj juniorskoj momčadi. Bio je njen lider, a nije bio gladan koševa. Čitao je situacije u igri, bilo ga je u svim segmentima i odigrao je jako zrelu utakmicu. Vidjelo se da trenira sa seniorskom momčadi.

Vidjelo se to i kod Žižižića i Slavice za koje je njihov seniorski trener Slaven Rimac kazao:

- Vidjelo se da se radi o fizičkim potencijalima koji već sada mogu odgovoriti seniorskoj košarci, no to su mladi momci koji trebaju još puno rada da bi postali stvarna kvaliteta.

Među Cedevitinim juniorima zapaženiji su bili još i razigravači Karlo Mikšić (6 asistencija) i Petar Kokolić (8 koševa), Bruno Solomun (15 koševa), ali i borbeni Benedikt Turudić (9 koševa, 7 skokova) i Jure Rezo (9 koševa, 7 skokova).

>>Ukić spriječio veliki preokret, Cedevita pobijedila Cibonu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije