Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napustio cedevitu

Marko Tomas odlazi u tursku TED Ankaru

Marko Tomas
Igor Kralj/PIXSELL
30.07.2015.
u 18:20

Dogovorio se na jednu sezonu, i to uz puno bolji ugovor od dosadašnjeg u Cedeviti.

Nakon tri godine provedene u Cedeviti, Marko Tomas (30, 201 cm) vraća se u Tursku gdje je od 2010. do 2012. godine igrao za Fenerbahçe Ülker.

Ovaj put igrat će za prvoligaša iz glavnoga turskoga grada, za TED Ankara Kolejliler, s kojim se dogovorio na jednu sezonu, i to uz puno bolji ugovor nego što je dosad imao u hrvatskom prvaku.

Tomas će se reprezentaciji priključiti u subotu u Zagrebu, kada dolaze i Ante Tomić te NBA igrači Bojan Bogdanović, Damjan Rudež i Mario Hezonja, dok će hrvatski Amerikanac Oliver Lafayette stići 5. kolovoza. On će doći nešto kasnije jer je prije neki dan postao otac pa mu je izbornik Perasović dopustio da još koji dan bude uz suprugu.

>>Izbornikovo iznenađenje: Perasović priključuje Marka Tomasa

Komentara 1

CA
Cafa
19:48 31.07.2015.

Tomas mi se oduvijek činio kao normalan dečko i pravi borac, a ne kao ove napuhane bahate zvijezde...a i bolji je košarkaš od njih, realno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije