Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA PREMIJERA

Mario Hezonja: Nisam puno gledao NBA, ali kao da sam u raju

Mario Hezonja
Foto: NBA
03.07.2015.
u 15:45

'Otac mi je bio vrstan vaterpolist i on me učio sportskim vrijednostima.'

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja (20) doputovao je na Floridu još u utorak, a jučer je prvi put izašao pred novinare koji prate Orlando Magic. Na službenoj presici, pred njima se pojavio u manekenskom izdanju, u odijelu, sa ljubičastom kravatom.

- Ovo mi je drugi puta da sam u SAD-u i čini mi se kao da sam u raju na zemlji. Ovo je kompletno drugačiji svijet. Prvi put sam u vašoj zemlji bio kada sam nastupio na Jordan Brand Classicu u Charlotteu.

Pričao je Mario i o svojim košarkaškim počecima.

- Već zarana, u mom Dubrovniku, negdje sa 11-12 godina, trener me forsirao da igram sa seniorima. Tako je bilo i kada sam bio u Košarkaškom klubu Zagreb, a sa starijima sam igrao i u Barceloni. Već sa 17, 18 godina počeo sam razmišljati o NBA ligi no onda mi je otac kazao da najprije moraš biti gazda u svom krevetu, pa u svojoj sobi, potom u kući, zatim u vrtu i tako dalje i tek onda možeš ići na takvu razinu kakva je NBA. Moj otac Ronald bio je vrstan vaterpolist i on me učio sportu i sportskim vrijednostima.

Priznao je mladi Dubrovčanin da nije baš pozorno pratio NBA ligu.

- Zbog vremenske razlike i mojih trenažnih obveza nisam puno pratio NBA košarku. Nisam za to imao vremena. No najatraktivnije poteze uvijek bih naknadno pogledao, posebice Kobea Bryanta, LeBrona Jamesa i drugih legendi. Zapravo, u NBA ligi nema lošeg igrača. Netko je glavnog menadžera Roba Henigena upitao hoće li Mario igrati Ljetnu ligu koja u Orlandu počinje u subotu.

- Igrat će, ali ne sve utakmice.

GM se potom okrenuo prema Mariju:

- Da li želiš igrati Ljetnu ligu?

- Dakako. Ja zapravo želim igrati sve utakmice - odgovorio je mladi Hrvat.

>> Sretni navijači u Orlandu skandirali: Mario, Mario 2

Komentara 2

DA
dario2612
16:30 03.07.2015.

nisu mu generalni menadžer i trener baš sretno izgledali kad je pričao na španjolskom

Avatar salko1951
salko1951
16:25 03.07.2015.

To je njemu raj na zemlji??A iz Dubrovnika je!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije