Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZI IZ FENERA

Luka Žorić potpisao za Cedevitu!

Luka Žorić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
28.07.2015.
u 14:01

U prošloj je sezoni za Fenerbahče upisivao prosječno 4.0 poena i 2.4 skoka po utakmici u Prvenstvu Turske, a u Euroligi je bio na prosjeku od 5.8 poena i 2.9 skokova.

Luka Žorić novi je igrač Cedevite. Hrvatski košarkaš, 30-godišnjak, posljednje dvije sezone proveo je u turskom Fenerbahčeu, a prije toga igrao je za Unicaju, Zagreb, Zabok, Cibonu, Šibenik, Dubrovnik, Union Olimpiju, Braunschweig, Dubravu, Šanac Karlovac i Borik Puntamiku.

Godine 2011. bio je najkorisniji igrač ABA lige s prosječnom valorizacijom 23,62, a te godine sa Zagrebom je ujedno svladavši u finalu Cedevitu osvojio naslov prvaka Hrvatske. S reprezentacijom Hrvatske Žorić je 2013. i 2011. igrao na Europskom prvenstvu, a 2010. godine na Svjetskom prvenstvu.

U prošloj sezoni za Fenerbahče upisivao je prosječno 4.0 poena i 2.4 skoka po utakmici u Prvenstvu Turske, a u Euroligi je bio na prosjeku od 5.8 poena i 2.9 skokova.

>> Cibona dovela igrača koji je jednom zabio 105 koševa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije