Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori

Lovrić odustao od kandidature, neće ići protiv Stojka Vrankovića

Ivica Lovrić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/7
13.11.2016.
u 13:03

Uvidjevši da legendarni košarkaš uživa veliku potporu, bliski suradnik zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića odlučio je ne kandidirati se i ne dijeliti košarkašku Hrvatsku koja je ionako u svojevrsnom neredu

Na početku izbornog tjedna, čini se da će na subotnjem izvanrednom saboru HKS-a Stojko Vranković (52) biti jedini kandidat za nasljednika dosadašnjeg predsjednika Ivana Šukera koji je obznanio da se neće kandidirati.

Priče o tome kako će Stojku najjači protukandidat biti Ivica Lovrić, bivši predsjednik Cibone i pročelnik Ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba, nisu se obistinile.

Uvidjevši da legendarni košarkaš uživa veliku potporu, bliski suradnik zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića odlučio je ne kandidirati se i ne dijeliti košarkašku Hrvatsku koja je ionako u svojevrsnom neredu.

Lovrić je to odlučio nakon što se sastao s dijelom članova Upravnog odbora HKS-a, na kojem su sastanku bili i Stojko Vranković, Dino Rađa, Joke Vranković, Nikša Prkačin, ali i ljudi iz Košarkaškog saveza Zagreba predvođeni predsjednikom Acom Petrovićem.

>>Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku!

Komentara 5

MI
MikiPrdekana
13:14 13.11.2016.

Bandiceva lopuza

BU
Bubalamala
14:01 13.11.2016.

Od kud taj dotepenec, uhljeb ništ koristi ali je očito nekome podoban !

SV
svitilnik
23:45 13.11.2016.

Ja sam starosjedilac i ne kukam, nesamosaželjavam se i neoptužujem. Tražimo od hrvatskih vlasti i HKS-a da se svi oni koji su zadnjih desetak i više godina, radili na štetu hrvatskoga športa, košarke i drugih športova a u svojemu osobnomu interesu, kazneno procesuiraju kao neprijatelji hrvatskoga športa i države. Da se kazne, i to drastično , bez milosti, svi oni koji inzistiraju na igranju u nekim jugoslavenskim ligama. Ti jugoslaveni su najveći neprijatelji hrvatskoga športa jer su radi svojih osobnih interesa uništili sve košarkaške sredine koje su bile jezgre hrvatskoga športa i košarke. E sad je došlo vrijeme da se njih uništiti kako više nikomu u budućnosti nebi palo na pamet to činiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije