Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurobasket

Laško pivo sponzor i Hrvatima i Slovencima

Drakšić
HKS
17.04.2015.
u 07:00

Najpoznatija slovenska pivovara jučer je potpisala sponzorski ugovor s Hrvatskim košarkaškim savezom.

Jedan od kurioziteta idućeg Eurobasketa u Zagrebu bit će taj da će i hrvatska i slovenska reprezentacija imati istog sponzora – Pivovarnu Laško.

Najpoznatija slovenska pivovara jučer je potpisala sponzorski ugovor s Hrvatskim košarkaškim savezom, pri čemu ostaje neobično da se za takvo što nije izborila nijedna hrvatska pivovara jer one su, očito, više zainteresirane za nogomet.

Pivovarna Laško uvjerila se u potencijal Eurobasketa 2013. u Sloveniji, a čini se da i više vjeruje u hrvatsku košarku od hrvatskih pivara jer riječ je o dvogodišnjem ugovoru koji se proteže i u olimpijsku godinu.

>>Zasad čekam naše Amerikance, 
ali neću još dugo

Komentara 1

Avatar germanikus
germanikus
11:54 17.04.2015.

To je možda Slovencima pivo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije