Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
finale istoka

Kralj James ponovno veličanstven! Odveo je Cleveland do druge pobjede

LeBron James
Reuters/PIXSELL
23.05.2015.
u 09:27

- Koliko znači imati LeBrona u momčadi? Zar zaista moram odgovoriti na to pitanje? - rekao je Clevelandov trener David Blatt.

Cleveland je u gostima kod Atlante ostvario drugu pobjedu u finalu Istočne konferencije (94:82) te s velikom prednošću (2-0) iščekuje nastavak finalne serije u kojem mu predstoje dvije utakmice na domaćem parketu.

Kao i u prethodnoj utakmici kad je postigao 31 koš, blistao je LeBron James. Sinoć je ubacio 30 koševa uz 11 dodavanja i 9 skokova. Odigrao je ključnu rolu u trećoj četvrtini kad su gosti stvorili nedostižnu prednost.

- Koliko znači imati LeBrona u momčadi? Zar zaista moram odgovoriti na to pitanje? - rekao je Clevelandov trener David Blatt nakon pobjede.

Cavsi nisu imali teškoća zbog neigranja Irvinga jer su se Jamesu sjajnom igrom pridružili Shumpert (16 koševa) i Thompson (16 skokova).

U domaćoj momčadi, na čijoj klupi kao pomoćnik sjedi hrvatski trener Neven Spahija, najbolji je bio Schroder sa 13 koševa dok su Teague, Horford i Korver dodali po 12 koševa.

>>Harden propustio izjednačiti, Golden State poveo 2:0

>>LeBron James i Cavsi prejaki za Spahijine Hawkse!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije