Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perasović dirnut

Košarkaši odali počast djeci poginuloj u Domovinskom ratu

košarkaški reprezentativci položili vijence za žrtve domovinskog rata
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/8
31.07.2015.
u 16:28

Izbornik Velimir Perasović bio je vidljivo dirnut činjenicom o velikom broju od čak 28 smrtno stradale djece.

Hrvatski košarkaški reprezentativci položili su danas, posljednjeg dana priprema u Slavonskom Brodu, vijence i zapalili svijeće ispred spomenika djeci poginuloj u Domovinskom ratu u ovom gradu.

Izbornik Velimir Perasović bio je vidljivo dirnut činjenicom o velikom broju od čak 28 smrtno stradale djece. - Nevjerojatno je da je cijeli jedan razred poginuo od granata na jednom mjestu. Ta ogromna žrtva zaslužuje pažnju ne samo nas, nego i svih onih koji prođu kroz Brod. Ovo je najmanje što mogli učiniti za njih  – rekao je Perasović

>>Perasović: Zadovoljan sam jer smo igrali muški

>>Hrvatska protiv Novog Zelanda: Klimatizirana dvorana i dobar parket brodski aduti

Komentara 1

GA
Gambit
18:47 01.08.2015.

Svaka vam čast, dečki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije