Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVO JOSIPOVIĆ:

Košarka je perjanica hrvatskog sporta, učinite nas ponosnima

Ivo Josipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/15
25.08.2014.
u 17:56

- Nismo opterećeni medaljama, ali svi skupa zato i očekujemo od vas da s velikim zalaganjem i trudom branite boje hrvatske reprezentacije - rekao je Predsjednik.

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović održao je svečani prijem za izaslanstvo Hrvatskog košarkaškog saveza uoči Svjetskog prvenstva u košarci koje će se od 30. kolovoza do 14. rujna održati u Španjolskoj i na njemu su bili svi reprezentativci i kompletni stožer.

Podsjetivši na velike igračke asove te klupske i reprezentativne uspjehe, predsjednik Josipović je istaknuo kako je košarka oduvijek bila perjanica hrvatskog sporta na međunarodnoj sceni.

- Nismo opterećeni medaljama, ali svi skupa zato i očekujemo od vas da s velikim zalaganjem i trudom branite boje hrvatske reprezentacije, da nas učinite ponosnima. To će se sasvim sigurno dogoditi. I ja još jednom koristim priliku da vam zahvalim na svemu što činite za Hrvatsku i hrvatski sport - rekao je Josipović i poželio reprezentaciji puno uspjeha.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Željko Drakšić, glavni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza, u ime delegacije zahvalio je Predsjedniku na prijemu rekavši kako primjećuje da je reprezentacija dolaskom dobila jednu pozitivnu energiju za koju se nada da će im pomoći u ostvarenju dobrog rezultata.

- Vjerujem da su svi ovi momci, koji su redom kao što ste rekli zaista puno radili, i spremni za rezultat koji bi razveselio cijeli naš narod - kazao je Drakšić.

U ime igrača na pozivu i željama za dobar nastup zahvalio se kapetan Roko Leni Ukić, rekavši kako je siguran da će igrači dati sve od sebe da dostojno predstave Hrvatske i poluče dobar rezultat na Svjetskom prvenstvu.

>> Imamo najbolje ozračje od 1992. godine, spremni smo za velike stvari

Komentara 7

ST
stric5
18:27 25.08.2014.

....u tome je razlika između Nike Kovača i jasmina repeše.... Niko je svoje odveo kod Kardinala Bozanića pa su naše novine objavile slike golih igrača i iz svih oružja napali Niku... ...nakon ovoga košarkaši će biti slavljeni i hvaljeni bez obzira kakav rezultat naprave

PA
pavel1001
21:05 25.08.2014.

osvajamo cim je lignja uz repku

JU
juma
19:23 25.08.2014.

Nije baš zgodno da Jasmin ide kod kardinala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije