Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI EUROBASKETA

Grabar-Kitarović zaželjela sreću košarkašima, Ukić joj darovao dres reprezentacije

Kolinda košarkaši
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/10
04.09.2015.
u 15:04

– Vjerujem da ćete igrati sa srcem, za našu Hrvatsku i vjerujem da će onda i rezultati uslijediti – poručila je Kolinda Grabar-Kitarović.

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je izaslanstvo hrvatske košarkaške reprezentacije te im zaželjela uspjeh uoči Eurobasketa.

– Vjerujem da ćete igrati sa srcem, za našu Hrvatsku i vjerujem da će onda i rezultati uslijediti.

Predsjednica je naglasila da je suorganizacija Eurobasketa 2015. velika čast za Hrvatsku te poručila:

– Košarka postaje sve popularniji sport diljem svijeta i zato moramo ulagati puno više kako bismo košarku i sve ostale sportove učinili što je moguće dostupnijim mlađim naraštajima. Na taj način ćemo njegovati ne samo nove talente i nova pokoljenja naše reprezentacije, već isto tako i motivirati ljude da se bave fizičkom aktivnošću i sportom, što je iznimno bitno i za fizičko i za mentalno zdravlje kako pojedinaca tako i cijele nacije.

Kapetan reprezentacije Roko Leni Ukić predsjednici je darovao hrvatski dres s brojem četiri, na kojem su potpisi igrača.

>> Otkako smo sami sišli, na postolje se nismo popeli

>> Vjerujem da ćemo svjedočiti dobroj košarci i lijepoj atmosferi

>> Rok Stipčević: Slovenci su fanatični, morat ćemo im odgovoriti istom energijom

Komentara 32

DU
Deleted user
18:11 04.09.2015.

ovo ne spada u rubriku sport, nego u vijesti iz krim miljea ...

Avatar CHOW
CHOW
15:22 04.09.2015.

Kaže predsjednica da košarka u svijetu postaje sve popularniji sport ???!!! Pitam se, na kojoj je ona planeti do sad zivjela ?!

Avatar Francek007
Francek007
15:35 04.09.2015.

Uh dobro je da nam je Ko Lindica primila Šukera i Ukića odmah mi je lakše jer kao niti od nje i isto tako niti od jednog niti od drugog nemožeš očekivati ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije