Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BRIŠEMO GRANICE'

Košarkaši Cedevite priključili su se hvalevrijednoj humanitarnoj akciji

Brišemo granice
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
30.05.2015.
u 14:34

- Još jednom vas sve pozivamo da nam putem društvenih mreža - kažu iz Zaklade Paraolimpijac.

Košarkaški klub Cedevita priključila se humanitarnom projektu #brisemogranice Polleo Sporta! Dečki su snimili video u kojem pozivaju cijelu Hrvatsku da briše vlastite granice, živi zdravo i hashtagom na društvenim mrežama donira novac Zakladi Paraolimpijac.

Naime, Polleo Sport za svaki "hashtag" daje jednu kunu Zakladi. Košarkaši, tj. profesionalni sportaši, dokaz su svakodnevnog brisanja granica, nadilaženja vlastitih mogućnosti i snaga.

Tim više je njihovo uključenje u ovaj humanitarni projekt važan – vlastitim primjerom dokazuju da se sve može! A kada to čine za one koji su najveći borci i dokaz da se olimpijske medalje mogu osvojiti bez obzira na sve – za Zakladu Paraolimpijac, onda sve dobiva notu velike ljudskosti!

- Još jednom vas sve pozivamo da nam putem društvenih mreža (Instagram, Twitter, Facebook) pokažete svoje zdrave navike i na taj način inspirirate druge. Koristi hashtag #brisemogranice i „post-aj“ svoje fotke, video uratke ili motivacijske poruke. Posjeti nas na www.brisemogranice.com i svojom objavom budi jedan od motivatora. I ponavljamo ono najbitnije - za svaku osobu koja objavi sadržaj na društvenim mrežama, Polleo Sport donira po jednu kunu „Zakladi Paraolimpijac“. Uz ovu aktivnost, možeš pridonijeti i kupnjom motivacijske narukvice „Brišemo granice“ po cijeni od 15kn gdje se sav prihod od prodaje donira spomenutoj zakladi - kažu iz Zaklade.

>> Zlatan Zuhrić Zuhra pozvao Hrvate da 'zbrišu preko granice'

Komentara 1

HA
hajduk1966
12:36 31.05.2015.

Kapa dolje sportasima,pjevacima,glumcima uvijek se odazovu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije