Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE U NBA

Kinez Yi Jianlian potpisao za Lakerse

Yi Jianlian
Foto: Reuters
1/4
23.08.2016.
u 14:30

- Oduševljeni smo idejom da u svom sastavu imamo igrača koji ima takav međunarodni uspjeh - kazao je glavni menadžer Lakersa Mitch Kupchak.

Kineski košarkaš Yi Jianlian, koji je s reprezentacijom sudjelovao na Olimpijskim igrama u Rio de Janieru, potpisao je ugovor s Los Angeles Lakersima, objavila je ta NBA momčad.

Yi je na Igrama u pet utakmica koliko je odigrao imao prosjek od 20,4 koševa i 6,6 skokova.

- Oduševljeni smo idejom da u svom sastavu imamo igrača koji ima takav međunarodni uspjeh - kazao je glavni menadžer Lakersa Mitch Kupchak.

Lakers su odbili objaviti pojedinosti ugovora.

Yi (28) je već igrao u NBA i to 2007. za Milwaukee Bucksa, te od 2008. do 2010. u New Jersey Netsima i od 2010. do 2011. u Washington Wizardsima, ali je zadnje četiri godine igrao u kineskoj ligi.

>> Dario Šarić i diktator Kim Jong-un s tribina zajedno bodrili Saru?!

Komentara 1

Avatar Milimir
Milimir
18:14 23.08.2016.

A na slici Srbin, pa uredniće moglo je i brez toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije