Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imao i sreće

Je li koš Raduljice najčudniji na Svjetskom prvenstvu?

Raduljica
Foto: Screenshot
1/2
13.09.2014.
u 08:51

Bogdanović ga je pokušao proigrati, Raduljica nije uspio uhvatiti loptu već ju je desnom rukom uspio samo odbiti. No, uz puno sreće ona je ušla u koš

Košarkaši Srbije odigrali su još jednu odličnu utakmicu na SP-u u Španjolskoj. Pobjedom protiv Francuske izborili su finale, a ono što su na parketu prikazali u prve tri četvrtine vrijedno je svake hvale. A kad igraš tako hrabro, onda te ponekad i pomazi sreća.

Tako je sredinom posljednje četvrtine Raduljica postigao jedan od najčudnijih koševa na prvenstvu. Bogdanović ga je pokušao proigrati, Raduljica nije uspio uhvatiti loptu već ju je desnom rukom uspio samo odbiti. No, uz puno sreće ona je ušla u koš za vodstvo Srbije 65:57.

>>Đorđević: Imamo sjajnu atmosferu, hvala ovim fenomenalnim igračima

Komentara 16

DU
Deleted user
14:01 13.09.2014.

Sada želim susjedima da srede SAD. Iako znamo kako će na kraju završiti.

JO
jozomali
14:44 13.09.2014.

koš mu je fenomenalan...slučajan ali fenomenalan! zato mu brada nije ni malo slučajna i ni malo fenomenalna...pravi četo

DU
Deleted user
11:02 13.09.2014.

"Dajem polovinu tog poena Bogdanu, uigravali smo tu akciju na treninzima", kroz osmeh je rekao Raduljica i osvrnuo se na prolaz u finale. (samo toliko o sreci)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije