Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predomislio se

Izbornikovo iznenađenje: Perasović priključuje Marka Tomasa

Marko Tomas
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
24.07.2015.
u 11:08

Tomasu je u lipnju istekao ugovor s Cedevitom, no nije nemoguće da produlji suradnju s hrvatskim prvakom

Hrvatski košarkaški izbornik odlučio je prirediti domaćoj košarkaškoj javnosti jedno malo iznenađenje. Među kandidate za EuroBasket, Velimir Perasović odlučio je uvrstiti Marka Tomasa (30), svestranog vanjskog igrača kojeg cijeni još iz vremena dok mu je bio trener u Ciboni.

Nažalost, karijeru Marka Tomasa omele su i isprekidale ozljede pa se Križevčanin ni ovo ljeto nije osjećao spremnim za reprezentativni program. Ipak, nakon razgovora s Perasovićem promijenio je stav i prihvatio izbornikovu ponudu jer je trenutno zdrav pa od njegova rada s Perasovićem može imati koristi i reprezentacija, ali i on sam.

Tomasu je u lipnju istekao ugovor s Cedevitom, no nije nemoguće da produlji suradnju s hrvatskim prvakom. Tomas već neko vrijeme marljivo radi individualno s jednim kondicijskim trenerom u kojeg Perasović vjeruje pa će se vrlo brzo priključiti i pripremama reprezentacije koje se u nedjelju 26. srpnja nastavljaju u Slavonskom Brodu.

>>Novi Perasov adut: Željko Šakić je najstariji debitant za Hrvatsku

Komentara 2

DU
Deleted user
11:25 24.07.2015.

tomas dođi natrag u cibonu i kao dario nas vodi do titule !!

GA
Gambit
14:48 26.07.2015.

Itekako dobra vijesti za reprezentaciju. Šteta što su ga ozljede spriječile u karijeri. Sjećam se kada je veliki Larry Bird pričao o mladom Tomasu u superlativima. Igrat će na EP. Nadam se da će potpisati ugovor za neku euroligašku ekipu vani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije