Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPOVICH TRENER GODINE

Indiana i Toronto izjednačili; Washington ima 2-0 protiv Chicaga

Indiana Pacers
Reuters (Ilustracija)
23.04.2014.
u 08:54

Trener San Antonio Spursa Gregg Popovich treći put u karijeri izabran je za najboljeg trenera u regularnom dijelu sezonu. Popovich je nagradu dobio sa 59 osvojenih glasova.

U noći sa utorka u srijedu na rasporedu su bile tri utakmice prvog kruga NBA doigravanja Istočne konferencije, a do izjednačenja 1-1 u serijama stigli su košarkaši Indiane i Toronto.

Indiana u drugoj utakmici nije dopustila iznenađenje i sa 101:85 pobijedili su Atlantu. Do pobjede ih je vodio Paul George, koji je utakmicu završio sa 27 koševa i deset skokova. Kod Hawksa najbolji je bio Paul Millsap sa 19 koševa.

Do izjednačenja u seriji stigao je i Toronto, koji je sa 100:95 bio bolji od Brooklyna. Najzaslužniji za pobjedu Raptorsa bio je DeMar DeRozan sa 30 koševa. Kod Netsa Joe Johnson je ubacio 18 koševa.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Nakon odigrane dvije utakmice prvog kruga doigravanja u najboljoj situaciji je Washington koji je sa 101:99 nakon produžetka pobijedio Chicago te će u sljedeće dvije utakmice pred svojim navijačima imati priliku završiti seriju sa 4-0. Bradley Beal sa 26 koševa predvodio je Wizardse, dok je kod Bullsa najbolji bio D.J. Augustin sa 25 koševa.

Gregg Popovich trener godine

Trener San Antonio Spursa Gregg Popovich treći put u karijeri izabran je za najboljeg trenera u regularnom dijelu sezonu. Popovich je nagradu dobio sa 59 osvojenih glasova.

Trener Spursa tako se pridružio Donu Nelsonu i Patu Rileyju kao jedinim trenerima koji su ovu nagradu osvajali tri puta. Prethodno je Popovich nagradu osvajao u sezonama 2002./03. te 2011./12.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije