Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australian Boomersi

Između napornih priprema za Olimpijske igre australski košarkaši uživaju u Novalji

australian bloomers australska košarkaška reprezentacija
Foto: PR FOTO
1/7
24.07.2015.
u 14:33

Andrew Bogut: Svaki dan bih mogao jesti pašku janjetinu i morate zavrtiti jedno janje u hotelu

Australska košarkaška reprezentacija boravi u Luna hotel  u gradu Novalji gdje se između napornih treninga i zabavljaju kad uhvate slobodno vrijeme. Osim što uživaju u paškim specijalitetima i po riječima Andrew Boguta: „ svaki dan bih mogao jesti pašku janjetinu i morate zavrtiti jedno janje u hotelu“, na što je direktorica marketinga i podaje Luna hotela Hedda Martina Šola, spec.oec. rekla: „Andrew ovo sigurno progovaraju vaši hrvatski korijeni“ i odvela Andrew Boguta u kuhinju Luna hotela gdje je pripremao slasna jela zajedno s glavnim kuharom Luna hotela, Daliborom Cetina te obećala Bogutu da će prilikom njegovog slijedećeg dolaska to i učiniti.

Gradonačelnik grada Novalje, Ante Dabo je iskoristio njihovo slobodno vrijeme i obratio im se sliedećim riječima: „ Zadaća svakog gradonačelnika je učiniti svoj grad prepoznatljivim i ugodnim za život, te gradom u koji svatko želi doći. Ja sam danas sretan čovjek, jer se napokon naš rad prepoznaje diljem svijeta a potvrda nam je dolazak najveće reprezentacije na svijetu – Australian Boomersa. No, to nije sve! Grad Novalja se okreće uz sportski i elitnom turizmu. Ovo ljeto smo već ugostili u Novalji, u Luna hotelu:  kraljevsku obitelj s princezom Saudijkse Arabije, Konzula Saudijske arabije i šeika Kuwaita.“ Hvala Vam što ste došli i pozivam Vas da uživate u gradu i svim njegovim posebnostima.“

Gradonačelnik im je uručio simbolični zidni sat koji je rađen od tradicionalnog paškog kamena kako bi ih podsjećao na vrijeme provedeno u gradu Novalji.

Glavni menadžer reprezentacije, Jonathan Grady, rekao je: „ispred cijele reprezentacije Australian Boomersa, hvala Gradu Novalju i gradonačelniku na svom trudu koji ste uložili, hvala vlasniku Luna hotela i cijelom osoblju Luna hotela na cijeloj organizaciji, te posebno veliko hvala direktorici marketinga i prodaje, mr. Šoli, koja je uvijek imala strpljenja za naše i najzahtjevnije želje. Sretni smo što smo ovdje i sigurno ćemo opet doći“

Direktorica marketinga i prodaje, mr. Hedda martina Šola, spec.oec., obratila se cijeloj reprezentaciji s vrlo poticajnim govorom gdje im je zaželjela osim velike dobrodošlice i da pobijede na obje predstojeće utakmice i da grad Novalju i Hrvatsku nose u svojim srcima: „ Neizreciva nam je čast da i mi možemo biti dijelom vaših priprema, te da vašom pobjedom nosite Hrvatsku u vašim srcima i da grad Novalja i Luna hotel nose dijelić zasluge za vaš uspjeh“. Uslijedio je najveći aplauz cijele reprezentacije.

Vlasnik Luna hotela, Neven Badurina uručio im je autohtone proizvode otoka Paga a Australian Boomers su dvije potpisane majice cijele reprezentacije uručili gradonačelniku i vlasniku Luna hotela.

Pomoćni trener, Longley koji je osvojio tri NBA prstena, glavni trener Lemanis i glavni menadžer cijele reprezentacije, Grady u neformalnom okruženju sa ostalim igračima uživali su u domjenku.

Komentara 3

DA
Djeca_Arbata
01:04 25.07.2015.

Bogut ti si nula od čovjeka...nula...ugledaj se na Stipu Miočića...badava ti sve....govno si od čovjeka...a Hrvat nisi i nikad nisi bio...srami se...smeće jedno prodano...

DA
Djeca_Arbata
16:06 24.07.2015.

Pa normalno je da su u Novalji kad Bogut tamo ima kuću u kojoj je godišnje po mjesec dana, a usput je i Zrće pa se dečki mogu malo opustiti...a možda Bogut skokne na proslavu "Oluje" u Knin da zapjeva koju sa Thompsonom i Peđom Grbinom...

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
15:20 24.07.2015.

Imeđu?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije