Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMNI TURNIR

Hrvatska teško stradala u Španjolskoj, domaćini sve riješili u deset minuta

košarka
Pixsell
20.08.2014.
u 23:09

Bilo je 82:64 za domaćine.

Španjolski košarkaši nanijeli su uvjerljiv poraz Hrvatskoj, bilo je čak 82:64 za domaćine i uz Sjedinjene Američke Države najveće favorite za osvajanje titule.

Riječ je o pripremnom turniru u Badaloni, jednoj od posljednjih postaja prije odlaska na Svjetsko prvenstvo. I nije krenulo loše, na poluvremenu smo vodili 40:38 te potvrdili da se možemo nositi sa Španjolskom.

Ali nakon toga dogodio se strašan pad u igri te smo u posljednje dvije četvrtine teško svladani. Posljednja je zapravo najbolji prikaz, završila je 17:7, ali u jednom je trenutku bilo čak 17:2, ostalih pet pogodaka zabili smo u posljednjih minutu i pol igre, što bi značilo da smo u osam i pol minuta imali jedan ubačaj! Izbornik Jasmin Repeša to mora riješiti.

Bojan Bogdanović je sa 17 koševa bio najučinkovitiji u hrvatskoj reprezentaciji, ali 14 je ubacio u prvom poluvremenu. Babić i Žorić ubacili su po osam, Tomić sedam, a Markota i Šarić po šest koševa. Kod Španjolaca najučinkovitiji su bili Pau Gasol sa 18 poena i sedam skokova te Juan Carlos Navarro sa 14 poena i tri asistencije. Serge Ibaka imao je 13 koševa i 11 skokova.

ŠPANJOLSKA - HRVATSKA 82:64 (18:20, 20:20, 27:17, 17:7)

>> Bogdanović: Napokon se i od nas nešto očekuje na velikoj sceni

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jolly
08:52 21.08.2014.

s obzirom na suđenje još je rezultat bio dobar, no evidentno je da Repeša nezna postaviti igru za centre pa nam Tomić glumi klauna na trici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije