Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKO PRVENSTVO

Hrvatska pokazala pravo lice i svladala Argentinu!

Hrvatska Argentina
Foto: Ramon Navarro/UESyndication/PIXSELL
1/11
31.08.2014.
u 15:20

Izabranici Jasmina Repeše u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Španjolskoj svladali Argentinu 90:85.

Hrvatska košarkaška reprezentacija jučer nam je u utakmici s Filipinima odnijela mnogo živaca, no nakon današnje utakmice s Argentinom joj sve opraštamo. Izabranici Jasmina Repeše pokazali su pravo lice i u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Španjolskoj svladali Argentinu 90:85.

Naša je reprezentacija dominirala od prve minute. Do šeste minute smo pogodili četiri trice od čega je Simon ubacio tri i Hrvatska je imala 20:9. U drugoj i trećoj četvrtini Argentina je dva puta uspjela minimalno povesti, no naši igrači su bili mirni i vratili su prednost.

Hrvatska je u posljednju dionicu sjajno otvorila te ponovo stigla do 11 koševa prednosti. Argentinci su uspjeli smanjiti na minus pet, ali su Ukić tricom i Žorić polaganjem osigurali pobjedu.

Na kraju je Simon upisao 18 poena od čega šest trica. Po 16 koševa su dodali Bogdanović i Šarić koji je rano zaradio tri osobne zbog čega je igrao pod opterećenjem. Najviše problema zadavao nam je Luis Scola koji je završio na 30 poena iako je promašio dva vrlo važna šuta u posljednjoj dionici.

Hrvatska sutra u 13:30 igra utakmicu trećeg kola sa Senegalom, a ovom joj je pobjedom otvoren put do prvog mjesta u skupini.

>> Prigioni: Hrvatska ima najbolje igrače i favorit je skupine

Komentara 14

Avatar franioprvi
franioprvi
15:23 31.08.2014.

Cro dominira

TO
Toni12345
15:21 31.08.2014.

Tooooo!!!!! Bravo naši!

SA
sayeretmatkal
15:21 31.08.2014.

bravo jasko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije