Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIBA REGIONALNA LIGA

Hrvati ne žele ligu koja se vodi iz Beograda

Cedevita navijači
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
05.05.2015.
u 17:41

Stajalište je Hrvata da bi ta liga trebala biti vođena u nekoj od dviju zemalja Europske unije (Slovenija ili Hrvatska), a ne u Podgorici (ili Beogradu kako traže Srbi)

Predstavnici Cedevite, Cibone, Zadra i Zagreba, ali i nacionalnog saveza, saslušali su Fibina izaslanika Kostu Ilijeva i njegovu prezentaciju Fibine vizije nove regionalne lige.

Hrvatski klubovi izrazili su nepotpuno zadovoljstvo dosadašnjom ligom, a od Fibe su zatražili financijska jamstva buduće lige za više sezona i jamstva prohodnosti prema Euroligi i Eurokupu.

Sve to, kao i stajalište Hrvata da bi ta liga trebala biti vođena u nekoj od dviju zemalja Europske unije (Slovenija ili Hrvatska), a ne u Podgorici (ili Beogradu kako traže Srbi), ponukalo je Ilijeva da ustvrdi da Fiba mora izmijeniti svoj postojeći prijedlog.

>> Predsjednik Crvene zvezde: Mi smo se izjasnili, no zabrinut sam što Hrvati šute...

Komentara 95

Avatar FrancJunior
FrancJunior
19:06 05.05.2015.

Zar opet neka "Yugo-Loga"??? Katastrofa....jer Hrvatska je u EU...a ne u "regionu"!!

Avatar antonija17
antonija17
19:55 05.05.2015.

Sto treba hrvatima kakva liga sa srbima.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:24 05.05.2015.

Hrvati bi trebali inzistirati na ligi Hrvatska-Slovenija-Austrija-Mađarska ...ima do Budimpešte, Ljubljane, Beća....100-250km skoro duplo manje do onih tamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije