Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio navijače

Hrvat oduševio Ameriku! Evo koje rekorde je postavio Bogdanović

Bojan Bogdanović
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
06.03.2017.
u 13:07

"Fenomenalan posao, fenomenalan igrač!", komentirao je jedan od navijača Bogdanovićevo dovođenje, a ostali su se složili s njim

Bojan Bogdanović tek se nedavno priključio Washington Wizardsima, a već je oduševio navijače i postao njihov miljenik. Vjerojatno najbolju utakmicu u dresu novog kluba odigrao je noćas kada je u pobjedi nad Orlandom ugradio 27 poena. Hrvatski košarkaš imao je odličnu šutersku večer, pogodio je čak osam trica iz deset pokušaja.

Sjajnim nastupom oborio je neke rekorde. Osam trica njegov je najbolji učinak u NBA ligi, a u povijesti Washingtona nikada niti jedna igrač s klupe nije uspio napraviti taj podvig. I ne samo to, Bogdanović je postao općenito tek peti igrač Wizardsa u povijesti s takvim tricaškim učinkom na jednoj utakmici.

Bogdanovićeva sjajna predstava pomogla je Washingtonu da napravi nešto što nije uspio već 18 godina! Naime, noćas su u posljednju četvrtinu ušli sa zaostatkom od 11 koševa i na kraju su uspjeli doći do pobjede, što nisu napravili od 1999. godine i pobjede nad Philadelphijom. Hrvatski košarkaš u tom je razdoblju postigao čak 15 koševa, od čega i dvije trice u samoj završnici.

"Fenomenalan posao, fenomenalan igrač!", komentirao je jedan od navijača Bogdanovićevo dovođenje, a ostali su se složili s njim, uvjereni su da sa širom klupom mogu daleko dogurati ove sezone. No, nisu samo navijači Washingtona hvalili Bogdanovića već i navijači drugih klubova koji su svojim sportskim rivalima čestitali na odličnom pojačanju.

>>Nova sjajna partija! Bogdanović izbušio Orlando, a onda pogodio tricu za pobjedu

 

 

Komentara 2

Avatar Diavolo
Diavolo
16:37 06.03.2017.

Vrlo Dobar je Bogdanovic, ali nemojmo biti euforiccni,,,,

KE
kentie
14:27 06.03.2017.

Čovjek odigrao dvije izvrsne utakmice u nizu i vi mam ga proglasili los galacticos...ček ček malo: a kaj da velimo o pokojnom Draženu koji je vukao i vukao Netse (sada u Brooklynu) u sezoni iz tekme u tekmu, zabijao i zabijao, čak su mu dali i nadimak "Pistol Pete" (btw. čuveni plavokosi šuter iz vremena Magica i Birda) koliko je bio ubojit sa distance i to protiv sviju u NBA-ju. Glede Dražena, postoji anegodota sa finala u Barceloni da mu se prijetio Jordan, da ne bu zabil nijednog koša. A Dražen ko Dražen, nije mu trebalo puno da poludi i pobjesni, brzinom munje okrene oko osi sirotog Jordana i "spraši" mu dvije trice za redom....o Praji Dalipagiću, Kičanoviću, Delibašiću, Rati Tvrdiću, Šolmanu, Varajiću, Plećašu, pa i Kreši Ćosiću i puno dalše da i ne govorim koja je to kohorta snajpera bila u svjetskoj košarci. O Žućku Radivoju Koraću da i ne govorim...npr repka CCCP-a je bila posebna mušterija Kićanovića: redovito je na jelovniku bila porcija i mera od 27 koševa u prosjeku. Stvari su išle tak daleko da je CCCP napolufinalu od bijesa i nemoći doslovce "polomio" Kićanovića i poslao ga u bolnicu, tako da ovaj nije mogao igrati olimpijsko finale. No bez brige Krešo i družina su se ipak "dočepali" zlata, u vrlo vrlo tvrdoj i teškoj tekmi protiv Italije s rezultatom 80:75, u kojoj je posebno briljirao Željko Jerkov..o takvim legendama i fenomenima nisu novinari nikad, ama baš nikad tako trijumfalistički pisali i napisali ko vi danas..ili legendarna tekma Cibone protiv "grobara" u Ledenici u 1/4-finalu play-offa državnog. U prvom počasu, Dražen i družina su im sprašili ravno 70 koševa. Dražen je jurio ko supersonic, i ubijao i zabijao ko lud i blesav...u jenom trenu mu to sve dojadi i dosadi, pa u kontri "škaricama"dobaci "naranču" Ušiću, a ovaj zabije na drugi obruč, a dvorana proključa od uzavrelog ključa, zagrmi, zatutnji i doživi lom, krš i brodlom od oduševljenja Ciboninih navijača...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije