Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodan let

HKS odgovorio Bogdanoviću nakon što se žalio na nekomforne uvjete u zrakoplovu

HKS
28.07.2016.
u 09:52

Reprezentacija se plasirala 9. srpnja na Olimpijske igre i iako se već sljedeći dan krenulo u organizaciju putovanja, izbor je bio vrlo ograničen, pravdaju se iz saveza

Hrvatski košarkaški savez oglasio se nakon što se Bojan Bogdanović na Facebooku požalio kako su košarkaši na pripreme za OI u Južnu Ameriku putovali u nekomfornoj klasi te objavio fotografiju koja dočarava koliko im je prostor između sjedala u zrakoplovu bio tijesan.

– Hvala HKS-u i HOO-u što su se potrudili i priuštili nam komfor kakav zaslužujemo na putu od 32 sata. Uvjeti su nam uvijek bili na nivou – napisao je Bogdanović.

Hrvatski košarkaški savez pak tvrdi da je u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom učinio sve kako bi našim igračima i stručnom stožeru osigurao najbolji i najkomforniji prijevoz do Cordobe, a posebno s obzirom na njezinu udaljenost.

– Nažalost, naša volja i želja, niti angažman, nisu bili dovoljni, jer nas je u toj namjeri spriječilo nekoliko objektivnih razloga. Najvažniji i presudan leži u činjenici da se reprezentacija plasirala 9. srpnja na Olimpijske igre i iako se već sljedeći dan krenulo u organizaciju putovanja, izbor je bio vrlo ograničen. Konačni letovi (i mjesta u zrakoplovu) su ono najkvalitetnije što se u tom trenutku moglo izabrati iz preostale ponude zrakoplovnih tvrtki – poručuju iz HKS-a te dodaju:

– Treba napomenuti da je naša delegacija putovala u dvije skupine, veliki dio preko Rima, dok je manji dio članova stručnog stožera, zbog potpune popunjenosti zrakoplova, putovao preko Pariza. Niti na jednom letu nije bilo dovoljno mjesta za cijelu delegaciju pa tako ni mjesta u poslovnoj klasi. Na kraju, ono najvažnije, cijela delegacija je sretno stigla na odredište i sigurni smo da će, nakon što se svi dobro odmore, nastaviti putem koji je zacrtan u Torinu.

Zanimljivo kako je dan prije Bogdanovića srbijanski reprezentativac Bogdan Bogdanović također objavio fotografiju iz zrakoplova koji ih je vozio u Argentinu. No, oni su bili u poslovnoj klasi jer je njihov savez vjerovao kako će uspješno završiti kvalifikacije za OI pa je ranije kupio karte.

Komentara 41

KU
kupatilo
10:47 28.07.2016.

Razumijem igrace ali i savez.Dasu se prije kvalificirali nebi bilo ovako.Imali su oni i luksuza pa rezultat nula.Sad nek bude luksuz nula a rezultat za poslovnu klasu bar natrag.

Avatar Diavolo
Diavolo
10:46 28.07.2016.

Manite se.aviona, mislite na Spanjolce Gauchoce i ekipu .... Sretno na OI

TM
trade_mark
11:01 28.07.2016.

Da ne bi u biznis klasi putovali svi bi samo u luksuzu živjeli, zato nam i je tako. Mogli su sami platit karte za mjesta koja bi im bila po volji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije