Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naši uzvratili

Hezonja živnuo za pobjedu nad Kanađanima

Mario Hezonja
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
23.06.2016.
u 23:30

Uz standardno dobrog Bogdanovića (18 koševa), ovaj put učinkoviti su bili i Šarić (13 koševa, 10 skokova, 5 asistencija) te Hezonja (13 koševa, 6 skokova).

Ovaj put sa Šarićem i Simonom u sastavu, hrvatska košarkaška reprezentacija pobijedila je Kanadu u talijanskom Jesolu (78:70) i tako uzvratila za poraz doživljen u Novigradu.

Uz standardno dobrog Bogdanovića (18 koševa), ovaj put učinkoviti su bili i Šarić (13 koševa, 10 skokova, 5 asistencija) i živnuli Hezonja (13 koševa, 6 skokova) koji je u jednoj fazi i vodio igru, a solidnu partiju pružio je i naš prvi centar Miro Bilan (11 koševa, 4 osvojene lopte).

Kod Kanađana najviše su zabili Heslip (15) i Ennis (13), a najbolji igrači iz prve utakmice Benett (10) i Scrubb (7) bili su limitirani od puno bolje hrvatske obrane koja je u drugoj utakmici primila 21 koš manje.

Naši su se nakon utakmice vratili u Novigrad odakle će u nedjelju u Pazin gdje ih čeka posljednja pripremna utakmica (Češka) za nastup na kvalifikacijskom turniru za OI.

>>Dobro je da je stres test došao odmah, valjda su Igre motiv

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije