Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan nastup

Hezonja u debiju za Orlando zabio tricu za pobjedu

Mario Hezonja
Foto: Screenshot
1/2
04.07.2015.
u 22:59

Na parketu je proveo 24 minute i postigao 12 koševa, uz dvije asistencije i dva skoka.

Mario Hezonja nedavno je na NBA draftu kao peti pick ostvario transfer u Orlando. Navijači su to prihvatili s oduševljenjem, a hrvatski košarkaš svojim je samopouzdanjem već na prvoj konferenciji oduševio i medije.

A danas je zaigrao prvu utakmicu, na Ljetnoj ligi je debitirao i svojoj momčadi donio pobjedu. Orlando je, naime, nakon produžetka slavio sa 75:74 protiv LA Clippersa, a tricu za pobjedu zabio je Hezonja.

Inače, na parketu je proveo 24 minute i postigao 12 koševa, uz dvije asistencije i dva skoka.

>>Mario Hezonja u Maxu!: Već je zaludio Amerikance

Komentara 8

CR
Crush83
23:14 04.07.2015.

Majstor!!! Nakon dugo vremena jedva čekam početak sezone jer sam uvjeren da će napraviti velike stvari :) Samo naprijed care!

ZA
zambezi
00:35 05.07.2015.

Izgleda da smo dobili nasljednika Dražena! Valjda ce se i u reprezentaciji nametnut kao novi vođa ,pa ju vrati na staze ondasnje slave!

DU
Deleted user
23:11 04.07.2015.

Puno sreće Mario i još takvih pogodaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije