Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabio za pobjedu

Hezonja odlično počeo u Orlandu: Ovo je tek početak puta

Mario Hezonja
Foto: Youtube Screenshot
05.07.2015.
u 11:35

Morate samo šutnuti bez straha, zabiti i završiti posao, naglašava mladi košarkaš.

Mario Hezonja sjajno je počeo u Orlandu, u svom debiju za novu momčad zabio je tricu za pobjedu u Ljetnoj ligi. Protivnik su bili LA Clippersi, a Magic je nakon produžetaka slavio sa 75:74.

Hrvatski košarkaš na parketu je proveo 24 minute i postigao 12 koševa, uz dvije asistencije i dva skoka.

- Morate samo šutnuti bez straha, zabiti i završiti posao. Naravno da sam vjerovao da mogu zabiti, da nisam, ne bih ni bio ovdje. Bilo je malo čudno na početku, previše sam davio loptu. U odnosu na Europu sve je različito, no ovo će mi biti odlična priprema za ono što me očekuje u NBA utakmicama. Već nakon dva treninga je odlično, a bit će još i bolje. Ovo je samo početak puta - rekao je Hezonja kojeg je pohvalio i godinu dana mlađi suigrač Aaron Gordon.

- Pričao sam s njim i shvatio da je profesionalac praktički od 11. godine. To nam je trebalo, igrač na kojeg pritisak ne utječe. Mario je spreman - rekao je Gordon.

Komplimente je sipao i pomoćni trener Adrian Griffin.

- Nije oklijevao kod zadnjeg šuta i pogodio je. Hezonja je odličan šuter i pravi atleta. Još uvijek uči naše akcije, no bili bi slijepi kada ne bi vidjeli njegov talenat - naglasio je Griffin.

>>Hezonja u debiju za Orlando zabio tricu za pobjedu

 

Komentara 2

ST
Stjepanzg
15:46 05.07.2015.

Bravo Mario, samo pokazujes koliko si sjajan igrac a u buducnosti mozemo ocekivati velike stvari od tebe. Sretno majstore!

Avatar MarcGibbs
MarcGibbs
22:46 12.07.2015.

Bravo majstore.Samo tako i nastavi u klubu, a i za repku!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije