Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tomićev potez kola

Hezonja napravio ono što je uspjelo još samo četvorici u povijesti!

Mario Hezonja
Foto: UESyndication/PIXSELL
01.02.2015.
u 15:40

Mladi Dubrovčanin pogodio je osam trica iz osam pokušaja.

Po drugi put u manje od 48 sati dvojica Hrvata oduševila su navijače Barcelone, s time što su Ante Tomić (27) i Mario Hezonja (19 godina) ovaj put zamijenili uloge.

Nakon što je u euroligaškoj pobjedi nad Žalgirisom (89:72) bio izvođač najatraktivnijeg poteza, Mario Hezonja je ovaj put bio najbolji Barcin igrač u visokoj ligaškoj pobjedi protiv Manrese (101:53). Štoviše, mladi Dubrovčanin pogodio je osam trica iz osam pokušaja (24 koša za 24 minute). Postao je jedan od pet košarkaša kojima je to uspjelo u povijesti u španjolskom prvenstvu. Prije njega osam trica na jednoj utakmici zabili su Oscar Schmidt, Saša Đorđević, Igor Rakočević i Taquan Dean.

Tome je pridodao šest asistencija za 29 valorizacijskih bodova.

Euroligaški igrač kola Ante Tomić je pak ovaj puta autor poteza kola. Svoju genijalnost 217 cm visoki Hrvat dokazao je dodavanjem naslijepo (takozvani no look pass) preko glave, usred reketa, na zicer Amerikancu DeShaunu Thomasu kojeg je primjetio krajičkom oka.

Tomić je u igri proveo samo deset i pol minuta pri čemu je upisao devet koševa i pet skokova.

>>Pogledajte potez kojim je Hezonja oduševio cijelu Europu!

Komentara 9

DI
dinamojavolim1
16:19 01.02.2015.

mario ti si rodjen da igras u NBA ligi

Avatar nula
nula
16:23 01.02.2015.

Za uspjeti u sportu , moras se zvati ... Mario.

BU
bugatti
16:58 01.02.2015.

Hezonja je vrhunski mladi igrac i jedan od naj boljih u europi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije