Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Dragić odveo Miami u drugi krug

Dragić
Reuters
02.05.2016.
u 00:30

U nedjelju je prvo ime susreta bio Slovenac Goran Dragić koji je ubacio 25 koševa uz šest skokova i četiri asistencije. Luol Deng je postigao 15 koševa, Dwyane Wade 12, a Hassan Whiteside je uz 10 koševa imao 12 skokova i pet blokada.

Košarkaši Miamija svladali su pred svojima navijačima Charlotte s uvjerljivih 106:73 u odlučujućoj, sedmoj utakmici prvog kruga doigravanja za NBA prvaka, čime su izborili nastup u polufinalu Istočne konferencije, gdje ih čeka okršaj s boljim iz dvoboja Toronta i Indiane.

Hornetsi su svoju veliku priliku ispustili u šestoj utakmici, kad su na svom terenu trebali pobjedu za prolaz u sljedeći krug. Međutim, ispriječio im se Dwyane Wade koji je imao ključnu ulogu u posljednjoj minuti dvoboja u Charlotteu.

U nedjelju je prvo ime susreta bio Slovenac Goran Dragić koji je ubacio 25 koševa uz šest skokova i četiri asistencije. Luol Deng je postigao 15 koševa, Dwyane Wade 12, a Hassan Whiteside je uz 10 koševa imao 12 skokova i pet blokada.

Kod gostiju su samo trojica igrača imala dvoznamenkasti učinak; Frank Kaminsky s 12 koševa, Courtney Lee s 11 i Nicolas Batum s 10.

Noćas u dva sata Toronto je domaćin Indiani u odlučujućoj, sedmoj utakmici nakon koje će biti poznat i zadnji sudionik konferencijskih polufinala. Prođe li Toronto u polufinale, imat će prednost domaćeg terena u srazu s Miamijem, a ako u drugi krug uđu Pacersi, onda će prve dvije utakmice tog dvoboja biti odigrane u Miamiju, kao i moguća odlučujuća, sedma. 

>> Spursi deklasirali Thunder i poveli 1:0 u seriji

Komentara 2

NO
nogogaz
12:07 02.05.2016.

da je igrala slovenija na prvenstvu u zagrebu sa najboljim igraćima.... ali falila je skoro kompletna prva ekipa. zna se, zašto Goran prima 20 mio na sezonu samo po osnovnoj pogodbi... plus bonusi, nagrade...i individualne pogodbe, reklame... dopinose još od 5-10 mio ćisto na sezonu.... slićno toliko zaradi u hokeju NHL Anže Kopitar.

PO
POBROZDS
14:10 02.05.2016.

bla bla bla .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije