Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euroliga

Genijalni Ante Tomić i atraktivni Mario Hezonja

Ante Tomić
Rafa Casal/UESyndication/PIXSELL
31.01.2015.
u 10:39

Žorićev Fenerbahče slavio je kod Unicaje (68:60), a naš košarkaš uknjižio je po 4 koša i skoka te 2 osvojene lopte

Briljatnu partiju odigrao je Ante Tomić (16 koševa, 9 skokova, 5 asistencija) u pobjedi Barcelone nad Žalgirisom 89:72, a među boljima u katalonskom sastavu bio je i Mario Hezonja (12 koševa, 2 asistencije) koji je opet oduševljavao zakucavanjima i ukradenim loptama.

Žorićev Fenerbahče slavio je kod Unicaje (68:60), a naš košarkaš uknjižio je po 4 koša i skoka te 2 osvojene lopte. U skupini E Barca je sada treća sa skorom 3-2, a isto mjesto drži i Fener (3-2) u skupini F u kojoj isti skor ima i Šarićev Efes (3-2).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije