Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postao košarkaš

Pogledajte majstoriju Garetha Balea koji je izazvao Luku Modrića!

Gareth Bale
Foto: Screenshot
1/2
31.03.2015.
u 17:53

Bale je nakon svojih bacanja izazvao najboljeg prijatelja Luku Modrić i vozača formule 1 Lewisa Hamiltona.

Velški nogometni reprezentativac i igrač Real Madrida Gareth Bale pokazao je zavidnu preciznost i na košarkaškom terenu.

Okušao se u NBA  izazovu gađanja s centra na koš, pogodivši nevjerojatnih tri puta iz pet pokušaja. Prošle su godine u istom izazovu sudjelovali pojedini nogometaši Chelseaja i nitko nije uspio pogoditi više od jednom. Cijeli ovaj izazov izazvao je sumnje u vjerodostojnost, pojedini navijači vjeruju da je sve namješteno, a vi pogledajte video i procijenite sami.

U svakom slučaju, Bale je nakon svojih bacanja izazvao najboljeg prijatelja Luku Modrić i vozača formule 1 Lewisa Hamiltona.

>>Zašto je Ćorluka napravio najmanje, a predviđalo se da će biti bolji od Modrića i Dudua?

Komentara 1

ZA
zambezi
08:36 01.04.2015.

Pa oni obadva zajedno nemogu hitit do koša :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije