Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imao je čast

Filipinski izbornik Vincent Reyes: Jasmin Repeša moj je trenerski uzor

jasmin repeša
Igor Kralj/PIXSELL
30.08.2014.
u 22:28

Kako je netko dobro primijetio, da su Filipini pobijedili, u njihovim bi novinama zacijelo osvanuo naslov "Thrilla in Sevilla", kao aluzija na spektakularni boksački meč između Muhammada Alija i Joe Fraziera

Večer prije utakmice s Hrvatskom, filipinski izbornik Vincent "Chot" Reyes napisao je na Twitteru:

"Večer smo posvetili svojim obiteljima jer sutra idemo u rat".

A vrlo je malo nedostajalo da Filipinci u njemu dobiju prvu bitku. I da šokiraju košarkaški svijet. Uostalom, o kakvoj se razlici u kvaliteti radi, ilustrirat će vam i istup filipinskog izbornika:

– Za mene je bila velika čast dobiti priliku da vodim utakmicu protiv Repeše. On je jedan od trenera koje najviše pratim, na kojeg sam se ugledao, vrlo je poznat i etabliran u cijeloj Europi.

Kako je netko dobro primijetio, da su Filipini pobijedili, u njihovim bi novinama zacijelo osvanuo naslov "Thrilla in Sevilla", kao aluzija na spektakularni boksački meč između Muhammada Alija i Joe Fraziera održan u Manili 1975. o kojem se i danas još priča. Filipinci će zacijelo još dugo pamtiti ovu utakmicu, a hrvatski košarkaški kibici nastojat će je što prije zaboraviti

>>'Potrošili smo se, strah me da će isto biti i protiv Senegala'

>>Bogdanović i Rudež: Ispričavamo se, ali pišu se dva boda

Komentara 2

Avatar mihic
mihic
01:50 31.08.2014.

Ovo je super kad naslov i uvod u članak ponovite u članku. vrh novinarstva. ovo je super kad naslov i uvod u članak ponovite u članku. vrh novinarstva. eto vam i takav komentar.

DU
Deleted user
08:10 31.08.2014.

sa ovakovom igrom srbi bi nam utrpali +40 ,ponizili i izivljavali se .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije