Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija na nogama

Evo spornih trenutaka zbog kojih su Srbi sasuli paljbu po sucima

Srbija
Foto: Screenshot
01.09.2014.
u 10:02

– Svaka loša odluka bila je protiv nas. Naravno, ja sam im čestitao na pobjedi. Ne znam je li bio prekršaj u posljednjem napadu Francuske, ali sam siguran da je bio na Bogdanoviću

Košarkaši Srbije u drugom su kolu SP-a u Španjolskoj doživjeli prvi poraz, bolja sa 74:73 bila je Francuska, koja je do pobjede stigla u posljednjim sekundama.

No, srbijanski mediji tvrde kako je poraz nepošten, uvjereni su da su ih suci oštetili u tom susretu, posebno u samoj završnici. Oni tvrde da kod rezultata 73:73 četiri sekunde prije kraja prvo nije sviran prekršaj Diawa nad Bogdanom Bogdanovićem, da bi zatim svirali nepostojeći prekršaj Raduljice na Lauvergneu. Cijelu situaciju prokomentirao je i izbornik Aleksandar Đorđević.

– Svaka loša odluka je bila protiv nas. Naravno, ja sam im čestitao na pobjedi. Ne znam je li bio prekršaj u posljednjem napadu Francuske, ali sam siguran da je bio na Bogdanoviću. On je naš igrač za završnice. To mu je posao. Svi mu vjerujemo u tim trenucima. Čestitam igračima, bili su spremni da pobijede Francuze, rekao je Đorđević.

>>Senegal svladao Portoriko, Srbija namučila Francusku

Komentara 28

DU
Deleted user
10:22 01.09.2014.

Ni "f" od faula...već "f"..od foliranja.

TE
tehnic
11:22 01.09.2014.

Kao da ga je tenk pogodio!

BI
billynik
11:23 01.09.2014.

Kad je kod srba poštena, samo ako je u njihovu korist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije