Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski sraz

Evo kako je prošao drugi okršaj Bogdanovića i Rudeža na NBA parketima

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
01.04.2015.
u 09:38

Pobijedili su Netsi na svom parketu 111:106 pa su uspješniji u međusobnim srazovima (2-1).

Brooklyn i Indiana treći put ove sezone odmjerili su snage, a hrvatski igrači koji igraju za navedene klubove, Bojan Bogdanović i Damjan Rudež, drugi puta u NBA karijeri međusobno su se sučelili (Rudež u jednom od tri okršaja nije nastupio). I bio je to iznimno važan dvoboj jer obje momčadi bore se za mjesto koje vodi u doigravanje. Ujedno, njihov drugi okršaj u deset dana.

Pobijedili su Netsi (kao i u posljednjem ogledu) na svom parketu 111:106 pa su uspješniji u međusobnim srazovima (2-1). Potvrdili su tako sjajnu formu, četvrta im je to pobjeda u nizu i u najboljem su razdoblju ove sezone. Brooklyn je učvrstio osmo mjesto Istoka (33-40) dok je Indiana deseta (32-42).

A iako je Rudežova momčad pobijeđena, on je odigrao bolje od sunarodnjaka. Odlično je iskoristio svojih 19 minuta. Postigao je 12 koševa (šut 5-6) i pridodao dva dodavanja. Posebno je inspiriran bio u drugoj četvrtini kad je postigao 10 koševa uz šut 4-4.

S druge strane, Bogdanović se radovao pobjedi, ali igrao je samo 8 minuta. Ostao je bez šuta, a oduzeo je jednu i izgubio dvije lopte. Odličan je zato bio njegov suigrač Anderson (20 koševa za 23 minute), bivši igrač Cibone.

Dodajmo kako je Atlanta Nevena Spahije doživjela poraz u Detroitu (95:105), Golden State je slavio u derbiju pacifičke divizije protiv LA Clippersa (110:106), a San Antonio je slavio u Miamiju (95:81).

>>Dražen Petrović vikao je na trenere: Plešite, gadovi, plešite!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije