Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB Eurolige i Fibe

Europska bi se komisija mogla prikloniti Euroligi

Cedevita - Budućnost
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
29.09.2016.
u 07:00

Obje strane optužuju jedna drugu za pokušaj monopoliziranja klupske košarke pri čemu je Fiba prijetila nacionalnih savezima da će im suspendirati reprezentacije ako njihovi klubovi budu igrali Euroligin Eurokup.

Bude li Europska komisija rezonirala kao i u slučaju Međunarodnog klizačkog saveza (ISU) koji je prijetio klizačima kaznama ukoliko nastupaju u organizacijama koje ISU ne kontrolira, dogodit će se to da će u hladnom ratu između Eurolige i Fibe pobjedu odnijeti Euroliga.

Obje strane optužuju jedna drugu za pokušaj monopoliziranja klupske košarke pri čemu je Fiba prijetila nacionalnih savezima da će im suspendirati reprezentacije ako njihovi klubovi budu igrali Euroligin Eurokup. A EU takvo što smatra neprimjerenim. 

>> Hezonji se ispunila želja, u novoj NBA sezoni s novim brojem na dresu

Komentara 1

Avatar KalebJosua
KalebJosua
07:10 29.09.2016.

....prijetila nacionalnim savezima a ne prijetila nacionalnih savezima ...o novinari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije